مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریال عصاره متانلی گیاه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریال عصاره متانلی گیاه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریال عصاره متانلی گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریال عصاره متانلی گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت آنتی باکتریال عصاره متانلی گیاه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گیاهNectaroscordum tripedale متعلق به خانوادهLiliaceaeگیاهی است پایا، به ارتفاع۱۰۵-۵۰ سانتیمتر. موسم گلدهی گیاه در فصل بهار است و قسمت های غرب، مرکزی و بخشی از مناطق جنوبیکشور پراکنش دارد. مواد و روش ها: نمونه ها از نواحی کوهستانی شهرستان خرم آباد جمع آوری شدند. استخراج به روش ماسراسیون و با استفاده از حلال متانل انجام شد. شناسایی ترکیبات موجود در گیاه به روش(SPME-GC/MS انجام گرفت. عصاره گیاهNectaroscordum tripedale در رقت های سوم و چهارم استوک تهیه شده به ترتیب روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی اثری معادلMIC از خود نشان داد. نتایج این پژوهش وجود ۲۷ ترکیب را در گیاهNectaroscordum tripedale نشان می دهد که درمجموع ۹۹ درصد کل ترکیبات گیاه را تشکیل می دهند. از میان ترکیب های شناسایی شده به روشSPMEمی توان بهCaryophyllene Oxide به میزان۶/۰۲درصدPipertitone Oxide به میزان۷/۱۴درصد و ترکیبات دی سولفیدی به میزان۳/۰۴درصد اشاره کرد. اثراین ترکیب معادل آنتی بیوتیک های بسیار قوی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.