مقاله تاثیر افزودن صمغ کاراگینان در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر افزودن صمغ کاراگینان در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر افزودن صمغ کاراگینان در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودن صمغ کاراگینان در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر افزودن صمغ کاراگینان در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گردو با نام علمی (juglans regia L متعلق به خانواده juglandaceae یکی ازبهترین مغزهاست کهدرمنطقه معتدل یافت میشود که درصنایع غذایی مورد استفاده قرارمیگیرد و بهره اقتصادی بالایی نیز دارد از این رو دراین صنعت مورد توجه استمغز گردو بخاطر ویژگیهای ارگانولپتیکی خاصی که دارد ازاهمیت بالایی برخوردار است این مغز حاوی میزان بالای اسید های چرب امگا ۳ اسیدهای چرب غیراشباع لینولیئک و اولئیک می باشد همچنین حاوی میزان بالای ویتامین E پلی فنل ها فلاونوئیدها آرژنین و فیبر میب اشد و این بدان معناست که این ماده غذایی می تواند اثرتعدیل کننده ای روی سیستم انتی اکسیدانی داشته باشد دراین راستا این محصول ارزشمند اثرات مثبت زیادی روی سلامت انسان دارد ولی میزان مصرف آن دررژیم غذایی بسیار اندک و ناچیز است همچنین شکل مصرف آن درایران و جهان اغلب به صورت جامد و محدوددرصنایع قنادی می باشد دراین پژوهش به منظور استفاده ازگردوهای درجه دو و سه و همچنین فراوری این محصول کشاورزی نوشیدنی گردو به عنوان یک نوشیدنی جدید مغذی سالم و با قابلیت پذیرش بالا ازدیدگاه مصرف کندگان تولید و اثرصمغ کاراگینان دربهبود خواص کیفی این نوشیدنی مورد بررسی قرارگرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.