مقاله بررسی تأثیر خوراک ورودی هاضم بی هوازی پلاگ بر میزان تولید بیوگاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر خوراک ورودی هاضم بی هوازی پلاگ بر میزان تولید بیوگاز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر خوراک ورودی هاضم بی هوازی پلاگ بر میزان تولید بیوگاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر خوراک ورودی هاضم بی هوازی پلاگ بر میزان تولید بیوگاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر خوراک ورودی هاضم بی هوازی پلاگ بر میزان تولید بیوگاز :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هضم بیهوازی، یکی از روشهای تصفیه زیستی پسماندهای آلی به شمار میرود که امروزه به دلیل تولید مواد سازگار با محیط زیست و بازیافت انرژی، نقش مهمی در پالایش و استفاده از مواد زائد مرطوب و بسیار تجزیه پذیر ایفا میکند. فرآیند هضم بیهوازی، که در شرایط بدون اکسیژن و در داخل راکتورهایی که هاضم (گوارنده) بیهوازی نامیده میشوند به وقوع میپیوندد، محصولی به نام بیوگاز تولید مینماید. در این پژوهش، یک هاضم پلاگ (لولهای) دو مرحلهای بفلدار به حجم ۹۲۵ لیتر، به قطر ۵۸ سانتی متر و طول ۳/۵ متر ساخته شد. همچنین تأثیر خوراکهای مختلف بر میزان تولید بیوگاز و عواملی چون (pH)، جامدات کل (TS) و جامدات فرار (VS) مورد بررسی قرار گرفت. باقی ماندن pH در محدوده بهینه رشد متانزاها نشان میدهد عملکرد هاضم در طول فرآیند از ثبات خوبی برخوردار بوده است. این راکتور در طی ۷ روز بارگذاری و دمای ۳۵ درجه سانتی گراد فضولات گاوی TS را به میزان ۷۹/۵ درصد و VS به میزان ۸۴/۲ درصد کاهش میدهد. همچنین در طی ۷ روز بارگذاری فضولات مرغی میزان TS را به میزان ۸۴/۸ درصد و VS به میزان ۸۵/۳ درصد کاهش میدهد. هضم همزمان فضولات مرغ و فضولات گاو باعث ثبات و بهبود راندمان تولید بیوگاز شد. کاهش زمان ماند یکی از قابلیت های این دستگاه بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.