مقاله تاثیرپوشش دهی ژل آلوئه ورا وکیتوزان برخصوصیات آنتی اکسیدانی برشهای تازه میوه کیوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرپوشش دهی ژل آلوئه ورا وکیتوزان برخصوصیات آنتی اکسیدانی برشهای تازه میوه کیوی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرپوشش دهی ژل آلوئه ورا وکیتوزان برخصوصیات آنتی اکسیدانی برشهای تازه میوه کیوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرپوشش دهی ژل آلوئه ورا وکیتوزان برخصوصیات آنتی اکسیدانی برشهای تازه میوه کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرپوشش دهی ژل آلوئه ورا وکیتوزان برخصوصیات آنتی اکسیدانی برشهای تازه میوه کیوی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فیلم و پوشش خوراکی عبارتندازیک لایه نازک موادغذایی که برروی یا داخل موادغذایی ازطریق پیچیدن فروبری برس زدن یا اسپری کردن اعمال میشود تا بدین طریق یک سدانتخابی را دربرابر انتقال گازها بخارات و مواد حل شده اعمال نماید دراین تحقیق ابتدا پوشش ژل آلوئه ورا کیتوزان – ژل آلوئه ورا به نسبت ۸۰به ۲۰و۶۰به ۴۰ و کیتوزان تهیه شد و سپس برشهای میوه کیوی با این ترکیبات پوشش داده شد و درنهایت تغییرات ترکیبات فنولی فعالیت انتی اکسیدانی درطول مدت انبار مانی ۲۱روز مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد خصوصیات انتی اکسیدانی میوه کیوی بطوی معنی داری تحت تاثیر پوشش ها قرار گرفته است و پوشش ۶۰درصد کیتوزان +۴۰درصد الوئه ورا بهترین پوشش ها ازنظر حفظ خصوصیات آنتی اکسیدانی بودها ند زیرا سبب حفظ بیشتر ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی نمونه ها شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.