مقاله تاثیرروغن های گیاهی مختلف کانولا بنه و موادصابونی ناشونده آن برروی رنگ چیپس سیب زمینی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرروغن های گیاهی مختلف کانولا بنه و موادصابونی ناشونده آن برروی رنگ چیپس سیب زمینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرروغن های گیاهی مختلف کانولا بنه و موادصابونی ناشونده آن برروی رنگ چیپس سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرروغن های گیاهی مختلف کانولا بنه و موادصابونی ناشونده آن برروی رنگ چیپس سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرروغن های گیاهی مختلف کانولا بنه و موادصابونی ناشونده آن برروی رنگ چیپس سیب زمینی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
باتوجه به اینکه درتولید چیپس سیب زمینی ازروشهای مختلفی برای کاهش جذب روغن و کاهش موادسرطان زایی مانند اکریل امید استفاده میشود این نکته بسیا رحائز اهمیت استکه رنگ محصول مورد پذیرش عموم مردم باشد تا بتواند با دیگر محصولات تجاری رقابت کند از این رو دراین تحقیق تاثیر روغنهای گیاهی مختلف کانولا بنه و موادصابونی ناشونده آن برروی رنگ چیپس سیب زمینی بررسی شد واکنشهای تشکیل پوسته کهدرمراحل نهایی سرخ کردن اتفاق می افتد و واکنشهای قهوه ای شدن که مسئول طعم و اروما درغذاهای سرخ کرده است شاخصهای رنگی را تحت تاثیر قراردهد حضور ترکیبات پلی فنلی توکوفرولی استرولی و انتی اکسیدانهای دیگر موجود درترکیبات روغن مغز بنه و موادصابونی ناشونده آن ازاکسایش روغن پیشرفت واکنشهای قهوه ای شدن و تشکیل کرومان ۵و۶- کینون تا حدزیادی جلوگیری کرده و باعث روشن تر شدن رنگ و زردی و قرمزی کمتر نمونه ها شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.