مقاله اثرات کاربرد کود مرغی، پودر یونجه و زمان بر غلطت روی قابل عصارهگیری با EDTA


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات کاربرد کود مرغی، پودر یونجه و زمان بر غلطت روی قابل عصارهگیری با EDTA دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات کاربرد کود مرغی، پودر یونجه و زمان بر غلطت روی قابل عصارهگیری با EDTA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات کاربرد کود مرغی، پودر یونجه و زمان بر غلطت روی قابل عصارهگیری با EDTA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات کاربرد کود مرغی، پودر یونجه و زمان بر غلطت روی قابل عصارهگیری با EDTA :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
عنصر روی به دلایل مختلف از جمله نیاز انسان، گیاه و آلودگی خاک حائز اهمیت میباشد. هدف از این پژوهش اثرات کاربرد کود مرغی، پودر یونجه و زمان بر غلظت قابل عصارهگیری عنصر روی باEDTAمیباشد. پژوهش مذکور به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. تیمارها شامل؛ کود مرغی در دو سطح صفر و ۳ درصد وزنی و پودر یونجه در دو سطح صفر و ۳ درصد وزنی، در ۴ زمان ۲و۴و ۸ و ۱۲ هفته انجام گردید. انکوباسیون تیمارها به مدت دو ماه در شرایط گلخانه و رطوبتFC انجام شد. بعد از انکوباسیون تیمارها مقدار ۱۰ میلیگرم بر کیلوگرم خاک روی خالص از منبع سولفات روی به صورت محلول به خاک اضافه شد. نتایج این تحقیق نشان داد کود مرغی و پودر یونجه ه ر دو باعث افزایش غلظت قابل عصاره گیری روی با EDTA شده و با گذشت زمان غلظت روی کاهش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.