مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس روغنی هسته کاج Pinus pinea L. درایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس روغنی هسته کاج Pinus pinea L. درایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس روغنی هسته کاج Pinus pinea L. درایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس روغنی هسته کاج Pinus pinea L. درایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس روغنی هسته کاج Pinus pinea L. درایران :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هسته کاج دانه های خوراکی کاج هستند ازخانواده Pinaceae جنس pinus اسانس روغنی دانه ها یکاج Pinus pinea L به روش سوکسله با استفاده ازحلال هگزان استخراج شده و بطریق GC-MS مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند ترکیبات تشکیل دهنده براساس طیف جرمی و شاخصهای کوات شناسایی شدند ازبین این ترکیبات ۳۵ترکیب قابل شناسایی و کمیت سنجی بود که بیش از۸۴درصد عصاره راتشکیل میدادند ترکیبات اصلی عبارت بودند ازspathulenol،)%۲۳/۸۹(Linoleic acid ،)%۲۰/۶۵( Cresol <ortho-> ،)%۴/۵۹( Tridecane ،)%۴/۳۱( Verbanol <iso-> ،)%۴/۰۲( Ethyl beptanoate %3/20 ( ی ( trans-Caryophyllene .)%3/07(

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.