مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرضدباکتریایی روغنهای اسانسی Stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalumبرروی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرضدباکتریایی روغنهای اسانسی Stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalumبرروی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرضدباکتریایی روغنهای اسانسی Stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalumبرروی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرضدباکتریایی روغنهای اسانسی Stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalumبرروی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرضدباکتریایی روغنهای اسانسی Stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalumبرروی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
افزایش روزافزون مقاومت انتی بیوتیک ها عوارض جانبی آنها و استفاده بیش ازحد ازنگهدارنده های غذایی شیمیایی که برخی ازآنها مشکوک به اثرات سرطان زایی و تراتوژنیک هستند و یا باقیمانده های سمی ایجاد مینمایند توجه به عصاره و داروهای گیاهی و موادضدمیکروبی را بیشتر نموده است این تحقیق به نقش روغنهای اسانس stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum که درطب سنتی و مدرن کاربرد وسیعی دارند برروی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی پرداخته است اندامهای هوایی این گیاهان درمرحله گلدهی جمع اوری گردید و پس ازخشک شدن دردمای محیط ازمایشگاه اسانس گیری به روش تقطیر با اب صورت گرفت تجزیه و شناسایی ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس ها با دستگاه کروماتوگراف گازی Gc و کروماتوگراف گازی متصل شده با طیف سنج جرمی GC/MS با محاسبه شاخصهای بازداری و مطالعه طیف های جرمی انجام گرفت اثرات ضدمیکروبی اسانس با استفاده ازروش رقت لوله ای جهت تعیین MIC MBC بروی ۲باکتری بررسی شد نتایج این بررسی نشان داد که بازده اسانس بدست آمده درگیاه چای کوهی و مینای پرکپه به ترتیب ۰/۶۹و۱/۰۹ درصد می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.