مقاله بررسی رابطه ترکیب و دمای بهینه زینترکامپوزیت نایوبات پتاسیم سدیم هیدروکسی آپاتیت با خواص پیزوالکتریک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه ترکیب و دمای بهینه زینترکامپوزیت نایوبات پتاسیم سدیم هیدروکسی آپاتیت با خواص پیزوالکتریک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه ترکیب و دمای بهینه زینترکامپوزیت نایوبات پتاسیم سدیم هیدروکسی آپاتیت با خواص پیزوالکتریک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه ترکیب و دمای بهینه زینترکامپوزیت نایوبات پتاسیم سدیم هیدروکسی آپاتیت با خواص پیزوالکتریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه ترکیب و دمای بهینه زینترکامپوزیت نایوبات پتاسیم سدیم هیدروکسی آپاتیت با خواص پیزوالکتریک :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در سالهای اخیر مواد متفاوت و گسترده ای بر پایه کلسیم فسفات ها جهت جایگزینی استخوان در زمینه جراحی بافت سخت مورد توجه قرار گرفته اند. این مواد به عنوان پرکننده استخوان یا پوشش ارتوپدی ، دندانی و به عنوان سازه های داربستی استخوانی مورد استفاده قرار گرفته اند. هیدروکسی آپاتیت (HA) به عنوان عضو پیش تاز در این زمینه به دلیل سازگاری بسیار با استخوان و اتصال بسیار عالی با آن مطرح می باشد. با توجه به خاصیت پیزوالکتریک استخوانها امکان ایجاد لرزشهای الاستیک برای قویتر کردن یا جایگزین کردن عملکرد از دست رفته یا مختل شده از طریق تحریکات الکترومغناطیس مصنوعی وجود دارد. یافته های جدید افزایش رشد استخوان سازی را روی سطح پلاریزه هیدروکسی آپاتیت در نتیجه تولید بار سطحی پایدار نشان داده اند. این بار سطحی در نتیجه چرخش دو قطبی نظیر مواد فروالکتریک ایجاد نمی شود بلکه از گسترش مهاجرت پروتون در ساختار ستونی OH- هیدروکسی آپاتیت تحت یک میدان الکتریکی کاربردی در دمای بالا ناشی می شود. در این پژوهش درصدهای مخلتفی از کامپوزیت هیدروکسی آپاتیت / نایوبات پتاسیم- سدیم ( KNN: به عنوان یک ماده پیزوالکتریک بدون سرب)، پس از اختلاط، پرس و در دماهای ۱۰۸۵ و ۱۱۰۰ و ۱۱۱۵ و ۱۱۲۲ و ۱۱۳۰ درجه سانتیگراد زینتر شد. پس از تعیین دانسیته و شناسایی فازها با استفاده از آنالیز پراش اشعه ایکس، بررسی ریزساختار نمونه ها توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و تست خواص دی الکتریکی و پیزوالکتریک انجام گرفت. با توجه به نتایج ،ماکزیمم خواص دی الکتریک در کامپوزیت ۹۰ % حجمی KNN در بهینه دمای زینتر ۱۲۲۲ درجه سانتیگراد و ماکزیمم خواص پیزوالکتریک در نمونه KNN خالص در ۱۱۱۵ درجه سانتیرگاد گزارش می شود. با توجه به نتایج دانسیته و تست های الکتریکی بهینه دمای زینتر ۱۱۲۲ درجه سانیتگراد و ترکیب ۹۰ درصد حجمی گزارش می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.