مقاله بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست طعم دارغنی سازی شده با عصاره Spinacia oleracea درطول دوره نگهداری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست طعم دارغنی سازی شده با عصاره Spinacia oleracea درطول دوره نگهداری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست طعم دارغنی سازی شده با عصاره Spinacia oleracea درطول دوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست طعم دارغنی سازی شده با عصاره Spinacia oleracea درطول دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست طعم دارغنی سازی شده با عصاره Spinacia oleracea درطول دوره نگهداری :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
افزودن عصاره گیاه Spinacia oleracea باتوجه به اثرات درمانی متعدد و وجود موادمغذی فراوان خصوصا اهن درجهت غنی سازی ماست به عنوان محصولی عملگرا مساله موردتوجه این تحقیق می باشد دراین پژوهش سطوح مختلفی ازعصاره اسفناج ۱/۲۵-۲/۵-۴%وطعم دهنده کیوی ۱-۲-۴% به فرمولاسیون ماست حاوی ۰-۲/۵-۴/۲%چربی افزوده شده و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ان درطی ۲۱ روزنگهداری مورد بررسی قرارگرفت بررسی های اماری نشان داد که افزایش درصد طعم دهنده کیوی برمیزان پذیرش حسی رنگ بافت و همچنین ویژگیهای فیزیکی ماست های طعم دار اثرمعناداری ) P>0.05نداشت ازسویی مطابق با نتایج ارزیابی های حسی افزودن سطوح ۱/۲۵و۲/۵درصد عصاره اسفناج نیز ویژگی مطلوب حسی درنمونه ای ماست طعم دار ایجاد نکرد داوران حسی بیشترین امتیاز پذیرش کلی را به نمونه ماست پرچرب حاوی ۴درصد طعم دهنده کیوی ۴درصد عصاره اسفناج و کمتری میزان پذیرش مربوط به ماست بدون چربی فاقد طعم و رنگ دهنده اسفناج اختصاص دادند لذا با توجه به پایداری مناسب میتوان پیشنهاد نمود که عصاره اسفناج به عنوان یک رنگدانه طبیعی مناسب قابل استفاده درفرمولاسیون ماست و سایرلبنیات طعم دار میب اشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.