مقاله بررسی حضورنیترات و نیتریت و ارزیابی خطرات آن درصنایع غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی حضورنیترات و نیتریت و ارزیابی خطرات آن درصنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی حضورنیترات و نیتریت و ارزیابی خطرات آن درصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حضورنیترات و نیتریت و ارزیابی خطرات آن درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی حضورنیترات و نیتریت و ارزیابی خطرات آن درصنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
نیترات ها و نیتریت ها درصنایع غذایی برای حفظ رنگ طبیعی محصول نهایی و همچنین جلوگیری ازفعالیت های میکروبی به عنوان افزودنی استفاده میشوند مثلا درتولید فراورده های گوشتی باهردوهدف و درتولید پنیر سخت با هدف جلوگیری ازفعالیت باکتریایی بکاربرده میشود ازطرف دیگر نیترات درگیاهان بصورت ناپایدار و فعال خصوصا دربخشهای نقل و انتقال مواد مغذی وجود دارد که تحت تاثیر شرایط محیطی می باشند طی نگهداری محصولات گیاهی نیترات توسط تنفس داخلی مولکولی بهنیتریت احیا میشود بنابراین لازم است سبزیجات بصورت تازه مصرف شده و ازنگهداری طولانی مدت پرهیز شود نیترات ها درغلظت های پایین و درمحیط غیراحیا کننده خطرناک نیستند چرا که قسمت اعظم نیترات ها پس از۴تا۱۲ساعت توسط کلیه ها دفع میشوند سمیت بالقوه نیترات درغذاها به دلیل احیای احتمالی آنها به نیتریت ها است نیترات ها و نیتریت ها و بویژه نیتریک اکسید ممکن است دربدن موجودات زنده یا درغذاها وارد واکنش شده و موادسمی مانند مت هموگلوبین و یا نیتروزآمین ها را تولید کنند برای جلوگیر یازتولید نیتروزآمین ها ازموادافزودنی نظیر اسید اسکوربیک و یا روشهای بیولوژیکی با استفاده ازباکتریهای احیا کننده نیترات استفاده میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.