مقاله بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
برای بررسی اثرانتی اکسیدانی عصاره سه واریته برگ زیتون برمراحل اکسیداسیون برگهای زیتون پس ازاماده سازی با حلال متانول عصاره گیری شدند مقادیر ترکیبات فنولیک و توکوفرولی عصاره ها اندازهگیری شدند و فعالیت انتی اکسیدانی این عصاره ها نیز با استفاده ازازمون DPPH و شاخص پایداری اکسیداتیو OSI تعیین شدند و سپس باهم مقایسه شدند و برمبنای این شاخص مناسب ترین واریته معرفی میگردد کل ترکیبات فنولی دربرگ زیتون واریته ماری ۱۸۳/۰۷ و درواریته فیشمی ۱۵۸/۲۶ و درواریته شنگه ۱۲۲/۹۷ میلیگرم معادل گالیک اسید درگرم عصاره بود بنابراین عصاره ماری دارای بیشترین ترکیبات فنولی بود ولی ازنظر ترکیبات توکوفرولی اختلاف معنی داری بین واریته ها وجود نداشت میزان فعالیت مهاررادیکال DPPH دربین واریته های عصاره برگ زیتون بصورت ماری>فیشمی> شنگه بود همچنین عصاره برگ زیتون واریته ماری بیشترین میزان شاخص پایداری اکسیداتیو OSI را نسبت به دو واریته دیگر ازخود نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.