مقاله بررسی عوامل موثر بر پراکنده سازی نانولوله کربنی (CNTs) در زمینه زیرکونیای پایدارشده با ایتریا (۳YTZP) و سینتر کامپوزیت حاصل به روش سینتر مایکروویو (MS) و پلاسمای جرقه ای (SPS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر پراکنده سازی نانولوله کربنی (CNTs) در زمینه زیرکونیای پایدارشده با ایتریا (۳YTZP) و سینتر کامپوزیت حاصل به روش سینتر مایکروویو (MS) و پلاسمای جرقه ای (SPS) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر پراکنده سازی نانولوله کربنی (CNTs) در زمینه زیرکونیای پایدارشده با ایتریا (۳YTZP) و سینتر کامپوزیت حاصل به روش سینتر مایکروویو (MS) و پلاسمای جرقه ای (SPS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر پراکنده سازی نانولوله کربنی (CNTs) در زمینه زیرکونیای پایدارشده با ایتریا (۳YTZP) و سینتر کامپوزیت حاصل به روش سینتر مایکروویو (MS) و پلاسمای جرقه ای (SPS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر پراکنده سازی نانولوله کربنی (CNTs) در زمینه زیرکونیای پایدارشده با ایتریا (۳YTZP) و سینتر کامپوزیت حاصل به روش سینتر مایکروویو (MS) و پلاسمای جرقه ای (SPS) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
در پژوهش حاضر با توجه به مشکلات گزارش شده در منابع مطالعاتی در زمینه ساخت این کامپوزیتها ، ابتدا عوامل موثر در روش مخلوط سازی خشک بررسی شده و سپس جهت سینتر کامپوزیت حاصل روشهای سینتر مایکروویو (Microwave Sintering) و پلاسمای جرقه ای (Spark Plasma Sintering) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور کامپوزیتهایی با مقادیر مختلف نانولوله های کربنی (۱ و ۳ و ۵ درصد وزنی) تهیه گردیده و جهت مشاهده یکنواختی پراکنندگی نانولوله ها در زمینه زیرکونیایی و اندازه دانه از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) استفاده شد. برای بررسی آسیب ندیدن نانولوله ها در حین فرایند مخلوط سازی و سینتر از آنالیز طیف سنجی رامان (Raman Spectroscopy) استفاده شده و به منظور محاسبه دانسیته نمونه ها قبل و بعد از سینتر، به ترتیب از روشهای ابعادی و ارشمیدسی استفاده گردید. در مخلوط سازی، مخلوط کن توربولانسی (Turbula Mixer) با توزیع بهتر نانولوله ها درون زمینه زیرکونیایی و وارد آوردن کمترین آ سیب به نانولوله ها بهترین نتیجه را داشت. در روش سینتر مایکروویو نه تنها به دانسیته نسبی بالا دست یافته نشد بلکه نانولوله ها در این حین از بین رفتند. در روش پلاسمای جرقه ای علاوه بر رسیدن به دانسیته نسبی ۹۸/۴ در نمونه حاوی ۵ درصد وزنی نانولوله کربنی، نانولوله ها آ سیب ندیدند. چقرمگی شکست نمونه مذکور به روش مخروط فرورونده بیانگر افزایش چشمگیر و رسیدن به چقرمگی شکست ۱۰/۹MPam1/2 می باشد که تقربیا دو برابر نمونه ی فاقد نانو لوله می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.