مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین لوبیا عروس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین لوبیا عروس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین لوبیا عروس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین لوبیا عروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین لوبیا عروس :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق، بررسی امکان تولید فیلم خوراکی از ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین اثر غلظت ایزوله پروتئین لوبیا و غلظت پلاستی سایزر روی برخی ویژگی های فیلم خوراکی است. بدین منظور با استفادهاز طرح آماری مرکب مرکزی ایزوله پروتئین لوبیا عروس در غلظت های ۳ تا ۷ گرم و پلاستی سایزر گلیسرول در محدوده ۰۴ تا ۰۴ درصد وزن پروتئین در ۹pH= مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق آزمون هایی فیزیکی مانند نفوذپذیری نسبت به بخار آب، میزان حلالیت فیلم خوراکی و میزان شفافیت فیلم ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که درصد پلاستی سایزر در محدوده مورد مطالعه اثر معنی داری روی نفوذ پذیری بهبخارآب داشت؛ همچنین افزایش غلظت پروتئین باعث افزایش میزان نفوذپذیری نسبت به بخار آب شد) p< 0.01افزایش غلظت پلاستی سایزر، سبب افزایش انحلال فیلم ها گردید و همچنین افزایش غلظت پروتئین باعث کاهش شفافیت فیلم ها گردید. همچنین بهینه سازی فرمولاسیون نهایی نیز نشان داد که برای داشتن حداقل نفوذ بخار آب و حداکثر شفافیت و حلالیت؛ از ۳ گرم پروتئین لوبیا، ۵۴/۱ % گلیسرول استفاده کرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.