مقاله بررسی گونه شناسانه قطعات شهری به منظور کاهش مصرف انرژی با استفاده از نرم افزار اکوتکت (نمونه موردی محله جماله اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی گونه شناسانه قطعات شهری به منظور کاهش مصرف انرژی با استفاده از نرم افزار اکوتکت (نمونه موردی محله جماله اصفهان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی گونه شناسانه قطعات شهری به منظور کاهش مصرف انرژی با استفاده از نرم افزار اکوتکت (نمونه موردی محله جماله اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی گونه شناسانه قطعات شهری به منظور کاهش مصرف انرژی با استفاده از نرم افزار اکوتکت (نمونه موردی محله جماله اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی گونه شناسانه قطعات شهری به منظور کاهش مصرف انرژی با استفاده از نرم افزار اکوتکت (نمونه موردی محله جماله اصفهان) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
رشد شتابان تغییر بافت شهری در نیم قرن اخیر آن را دچار تغییرات کالبدی پیش بینی نشده ای نموده است. تغییر الگوی حیاط مرکزی به الگوی ۶۰% ساخت بدون توجه به ویژگی هایی که از لحاظ مطلبقت با اقلیمی گونه های حیاط مرکزی به همراه داشته اند صورت گرفته است. شهرسازی سنتی با درنظر گرفتن عواملی چون ابعاد، جهت گیری و همجواری قطعات، افزایش ایجاد سایه اندازی و استفاده از عناصر طبیعی، تمهیدات متنوعی را برای انطباق محیط انسان ساخت با اقلیم و ایجاد شرایط آسایش فراهم آورده است. بنابراین رواج الگوهای شکلی جدید در شهر امروز غفلت از کیفیت های موجود در شهرسازی سنتی را به همراه داشته است. روش تحقیق در این مقاله توصیفی- تحلیلی است. این پژوهش روند تغییر الگوی قطعات در محله جماله از سال ۱۳۵۵ تا سال ۱۳۸۲ را مورد بررسی قرار داده است و با استفاده از نرم افزار اکوتکت میزان انرژی مورد نیاز برای ایجاد شرایط آسایش در الگوهای حیاط مرکزی، U شکل، L شکل و دو طرف ساخت موازی را مورد مقایسه قرار داده است، سپس میزان دریافت انرژی از سطوح در بلوک شماره سه از محله جماله در دو دوره مقایسه شده است. یافته های تحقیق نشان داد که الگوی حیاط مرکزی در مقایسه با سه گونه دیگر میزان انرژی کمتری جهت رسیدن به شرایط آسایش نیاز دارد و نیز بافت شهری محله جماله در بلوک شماره سه در سال ۱۳۵۵ میزان دریافت انرژی مناسب تری را در مقایسه با همین بافت در سال ۱۳۸۲ دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.