مقایسه عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای توسط دو نانوسیال اکسید آلومینیوم بر پایه اتیلن گلایکول و مخلوط آب و اتیلن گلایکول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای توسط دو نانوسیال اکسید آلومینیوم بر پایه اتیلن گلایکول و مخلوط آب و اتیلن گلایکول دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای توسط دو نانوسیال اکسید آلومینیوم بر پایه اتیلن گلایکول و مخلوط آب و اتیلن گلایکول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای توسط دو نانوسیال اکسید آلومینیوم بر پایه اتیلن گلایکول و مخلوط آب و اتیلن گلایکول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای توسط دو نانوسیال اکسید آلومینیوم بر پایه اتیلن گلایکول و مخلوط آب و اتیلن گلایکول :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این تحقیق اثر نوع پایه نانو سیال اکسید آلومینیوم در یک مبدل حرارتی صفحه ای به طور آزمایشگاهی مطالعه شده است. سیستمآزمایشگاهی مورد اسمفاده در این مطالعه شامل یک مبدل حرارتی صفحه ای مینکس با ۴۱ صفحه به همراه ۴ سنسور حرارتی جهت ثبت وکنترل دمای نانو سیال و سیال گرم به همراه دو دستگاه پمپ جهت انتقال نانوسیال و سیال گرم استفاده شده است. از دو دبی سنج برایاندازه گیری دبی نانوسیال و سیال گرم استفاده شده است یک مخزن سرد که در داخل آن یک کویل مسی تعبیه شده است. برای تامینسیال سرد و یک مخزن گرم مجهز به هیتر برقی و کنترلر برای تامین سیال گرم به کار رفته است. سیال خنک کننده درون کویل از طریقدستگاه سیرکولاتور تامین می شود دمای سیال گرم ورودی به مبدل در دمای ۷۰C و دمای نانوسیال ورودی به مبدل در دمای ۳۰C ودبی سیال گرم برابر ۵(lit/min) در کلیه مراحل انجام آزمایش ثاب نگه داشته شده اند. در این تحقیق آزمایشات در دبی ۶ (lit/min) در درصد حجمی ۰/۰۶ برای نانوسیال با دو پایه اتیلن گلایکول مخلوط آب و اتیلن گلایکول انجام شده است.نتایج نشان می دهد که در یک دبی مشخص با افزایش درصد حجمی نانوسیال میزان انتقال حرارت برای سیال پایه اتیلن گلایکول ۹/۳۲% ، ضریب کلی انتقال حرارت ۱۳/۳۱% و ضریب انتقال حرارت جابجایی ۳۵/۰۶% افزایش یافته است و برای سیال پایه مخلوط آب و تیلن گلایکول میزان انتقال حرارت ۸/۶۱%، ضریب کلی انتقال حرارت ۲۴/۳۹% و ضریب انتقال حرارت جابجایی ۴۱/۴۱% افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.