مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
عناب به دلیل داشتن اثرات سلامتی بخش متعددازجمله فعالیت های ضدمیکروبی و دارا بودن ترکیبات فنولی بیواکتیو و فلاونوئید به عنوان داروی گیاهی برای درمان بیمارهای مختلف استفاده میشود علاوه برمواد فعال زیستی عناب حاوی موادمغذی و ریزمغذی ها نیز می باشد و بهعنوان یک غذای عملگرا مطرح میشود کنسانتره عناب یک ترکیب نسبتا شفاف و یکنواخت می باشد که با دارا بودن خواص کمی و کیفی عناب قابلیت کاربرد درصنایع غذایی به ویژه به عنوان یک طعم دهنده افزودنی تغذیه ای و دارویی رنگ دهنده و شیرین کننده طبیعی را دارا می باشد دراین تحقیق برریس فرمولاسیون کنسانتره عناب با استفاده ازعناب خشک و تازه دردو سطح روش تغلیظ شامل تغلیظ تحت خلا با استفاده ازروتاری اواپراتور و تغلیظ درفشاراتمسفری مورد مطالعه قرارگرفت بررسی ازمایشات فیزیکوشیمیایی شامل اندازه گیری PH خاکستر موادجامد کل، قند، رنگ سنجی و ازمونهای حسی درقالب یک طرح کاملا تصادفی برپایه فاکتوریل انجام شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.