مقاله بررسی محصولات پروبیوتیک و استفاده ازخواص آنها درایران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی محصولات پروبیوتیک و استفاده ازخواص آنها درایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی محصولات پروبیوتیک و استفاده ازخواص آنها درایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی محصولات پروبیوتیک و استفاده ازخواص آنها درایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی محصولات پروبیوتیک و استفاده ازخواص آنها درایران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
امروزه حساسیت و توجه مردم به استفاده ازغذاهای مفید و فراسودمند ازیکسو و فواید محصولات پروبیوتیک ازسوی دیگر باعث شده توجه بسیاری ازمحققین تولید کنندگان و مصرف کنندگان به آن جلب شود ازخواص سلامت زایی پروبیوتیکهایی همچون لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس لاکتوباسیوس پلانتاروم لاکتوباسیلوس کازئی لاکتوباسیلوس پاراکازئی لاکتوباسیلوس برویس لاکتوباسیلوس دلبروکی و غیره می توان درفراورده های غذایی بومی و سازگار با ذائقه و سلیقه مردم به منظور کاهش یا جلوگیری ازانواع سرطان بهبود جذب کلسیم افزایش متابولیسم لاکتوز سنتز ویتامین ها و پروتئین ها تحریک و ارتقا سیستم ایمنی بدن کاهش سطح کلسترول خون کاهش بروز حساسیت بهبود تعادل میکروبی روده خصوصیات ضدجهش زایی جلوگیری ازرشد و فعالیت میکروبهای بیماریزا افزایش ارزش تغذیه ای خصوصیات ضداسهال بهبود بیماریهای روده و شکم و توقف باکتری هلیکوباکتر پیرولی با افزودن گونه مورد نظر به محصول غذایی استفاده نمود دراین تحیقی سعی براین است با توجه به خواص این محصولات غذایی سودمند فراورده ه های تولید شده آن درایران مورد بررسی قرارگیرند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.