مقاله بررسی اثر افزودن آرددانه نخود و عدس بر ترکیبات شیمیایی همبرگر ممتاز


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن آرددانه نخود و عدس بر ترکیبات شیمیایی همبرگر ممتاز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن آرددانه نخود و عدس بر ترکیبات شیمیایی همبرگر ممتاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن آرددانه نخود و عدس بر ترکیبات شیمیایی همبرگر ممتاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن آرددانه نخود و عدس بر ترکیبات شیمیایی همبرگر ممتاز :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
همبرگر از جمله فرآوردههای گوشتی است که به دلایلی از جمله سهولت مصرف، طعم مطلوب و ارزش غذایی مناسب به سبب استفاده از گوشت در فرمولاسیون آن دارای مصرف رو به افزایشی است. در پژوهش حاضر، آرددانه نخود و عدس در سه سطح ۴ ۸ و ۱۲ درصد) به صورت جایگزینی آرد سوخاری به فرمولاسیون همبرگر تهیه شده از گوشت گوساله با هدف بالا بردن ارزش غذایی و تولید فرآوردهای جدید اضافه شد و ترکیبات شیمیایی این سه سطح با نمونه شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد با افزایش سطح جایگزینی آرددانه نخود و عدس به طور معنی داری(p0/05)مقدار پروتئین و چربی نمونههای همبرگر نسبت به شاهد افزایش یافت. بر اساس مقایسه میانگین دادهها، بیشترین مقدار پروتئین۱۵/۲۶%چربی ۱۱/۵۳%در نمونه های حاوی ۱۲ آرددانه نحود و عدس مشاهده شد. بر اساس نتایج به دست آمده، با افزایش سطح جایگزینی آرددانه نخود وعدس به طور معنی داریp0/05از میزان خاکستر نمونهها نسبت به نمونه شاهد کاسته شد. همچنینافزودن آرددانه نخود و عدس اثر معنی داریp0/05بر میزان رطوبت نمونهها نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.