مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ارتباط بین سلامتی و افزایش استفاده از فیبرهای رژیمی در گزارش های منتشر شده مشاهده می شود. استفاده ازفیبرهای رژیمی مانع از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی ، دیابت و چاقی ، یبوست و بعضی از سرطان ها می شود. -فیبرهای رژیمی به جز ارزش تغذیه ای که دارد برای خصوصیات تکنولوژیکی و عملگرا نیز موثر است و باعث تشکیل ژل یا امولسیون و خصوصیات بافتی را بهبود می بخشد ممانعت از سینرزیس ، پایداری امولسیون ها و باعث بهبود زمان ماندگاری آنها می شود) ۴(.در این تحقیق استفاده از فیبر پرتقال ) ۰و۰/۷و۱/۵ و۲ درصد( در نمونه های بستنی طی ۰۰ روز نگهداری دردمای ۱۱ و هم چنین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه ها نیز مورد ارزیابی – قرار گرفت. افزایش فیبر پرتقال تا سطح ۲ درصد باعث افزایش میزان مقاومت به ذوب نمونه ها شد. به طوری کهنمونه ۲ درصد فیبر پرتقال دارای بیشترین میزان مقاومت به ذوب را نشان داد. و مقادیر ضریب افزایش حجم نمونه ها به طور کلی تحت تاثیر مقدار فیبر پرتقال قرار نگرفته و پذیرش کلی تمام نمونه ها با درصدهای مختلف فیبر پرتقال در حد بالایی بوده و با نمونه شاهد قابل رقابت بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.