مقاله بررسی اثر امواج فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز بر پیش فرایند آبگیری اسمزی از اسلایسهای هویج با محلول گلوکز ۵۰%


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر امواج فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز بر پیش فرایند آبگیری اسمزی از اسلایسهای هویج با محلول گلوکز ۵۰% دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر امواج فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز بر پیش فرایند آبگیری اسمزی از اسلایسهای هویج با محلول گلوکز ۵۰%  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر امواج فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز بر پیش فرایند آبگیری اسمزی از اسلایسهای هویج با محلول گلوکز ۵۰%،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر امواج فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز بر پیش فرایند آبگیری اسمزی از اسلایسهای هویج با محلول گلوکز ۵۰% :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
دراین تحقیق اسلایسهای هویج به منظور انجام پیش فرایند ابگیری اسمزی درمحلول اسمزی گلوکز ۵۰درصد قرار داده شد برای انجام فرایند اسمزی ازسه زمان ۱و۲و۳ ساعت استفاده گردید درطول پیش فرایند اسمزی امواج فراصوت با تواتر ۴۰کیلوهرتز و توان ۳۰وات برلیتر ازظرف محتوی محلول اسمزی و اسلایسهای هویج عبور داده شد نتایج نشانگر افزایش کاملا معنی دار میزان ماده خشک نمونه دراثراستفاده ازامواج فراصوت می باشد زمان پیش فرایند اسمزی اثرکاملا معنی دار برمیزان ماده خشک داشته و با افزایش زمان از۱تا۳ ساعت ماده خشک محصول افزایش یافته است نمونه های تیمار شده با امواج فراصوت درطول فرایند خشک کردن با سرعت بیشتری آب خود را از دست دادند و مقدار ماده خشک نهایی آنها درمقایسه با نمونه شاهد بدون تیمار فراصوت به شکل معنی داری بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.