مقاله بررسی اثر پیش تیمارها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پیش تیمارها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پیش تیمارها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پیش تیمارها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پیش تیمارها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
سرخ کردن تحت خلأ جایگزینی برای بهبود کیفیت غذاهای سرخ شده است که می تواند روغن جذب شده در محصول نهایی را کاهش دهد. محصولات در فشار پایین حرارت داده می شوند بنابراین نقطه جوش در روغن سرخکردنی و همچنین آب موجود در محصول کاهش می یابد. همچنین بخاطر عدم حضور هوا در طول سرخ کردن تحت خلأ ممکن است از اکسیداسیون لیپید و قهوه ای شدن آنزیمی ممانعت کند وبنابراین رنگ و مواد مغذی نمونهها به مقدار بیشتری حفظ می شود بنابراین تلاش برای درک جذب روغن درطول فرایند سرخ کردن تحت خلأ به منظور کنترل وکاهش محتوای چربی غذاهای سرخ شده بدون تخریب ویژگی های مطلوب ارگانولپتیک درحال انجام است در پژوهش های مختلف اثر پیش تیمار بلانچینگ , آبگیری اسمزی, پیش خشک کردن توسط مایکروویو, فریزینگ یا ترکیب مختلف این روش ها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات مورد بررسی و استفاده قرار گرفته اند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.