مقاله بررسی اثر زمان بر پوشش خوراکی متیل سلولز در کاهش میزان تولیدآفلاتوکسین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر زمان بر پوشش خوراکی متیل سلولز در کاهش میزان تولیدآفلاتوکسین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر زمان بر پوشش خوراکی متیل سلولز در کاهش میزان تولیدآفلاتوکسین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر زمان بر پوشش خوراکی متیل سلولز در کاهش میزان تولیدآفلاتوکسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر زمان بر پوشش خوراکی متیل سلولز در کاهش میزان تولیدآفلاتوکسین :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
پسته از محصولات ارزشمند صادرات ایران می باشد که در چند سال اخیر به علت آلوده بودن سم آفلاتوکسین صادرات آن دچار خدشه شده است. هدف اصلی این پژوهش بررسی اثر پوششدهی پسته با هیدروکلوئید متیلسلولزبر میزان آفلاتوکسین آن در طی نگهداری می باشد. در این تحقیق از مغز پستهی رقم عباسعلی دامغان استفاده گردید غلظت های مختلف از محلول متیل سلولز ۰/۱و۰/۵%و۱%و۲%آماده شد و پوششی از این هیدروکلوئید از طریق غوطه ورسازی متیل سلولز بر روی نمونه های پسته ایجاد گردید. نمونه های پوشش داده و نمونه شاهد )فاقد پوشش غوطه ورسازی متیل سلولز بر روی نمونه های پسته ایجاد گردید. نمونه های پوشش داده و نمونه شاهد )فاقد پوشش۲۵درجه نگهداری شدند. در بررسی تأثیر مقادیر مختلف غلظتهای متیل سلولز در ترکیب پوشش مغز پسته، بر میزان بازدارندگی این هیدروکلوئید بر روی تولید آفلاتوکسین کل که توسط کروماتوگرافی بالاHPLC اندازهگیری شد، نشان داد که غلظتهای ۰/۱%و۰/۵%باعث کاهش چشمگیری از تولیدآفلاتوکسین در مغز پسته میگردد که قابل شناسایی نبود. همچنین اندازهگیری رطوبت نشان داد بالاترین میزان رطوبت مربوط به مغز پسته پوشش داده شده با غلظت ۲% و کمترین میزان رطوبت مربوط به نمونه شاهد، نمونه ۰/۱%و نمونه۰/۵%میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.