مقاله بررسی اثرعوامل متغیر موثربرمحتوی رطوبت تعادلی کیوی درفرایند آبگیری اسمزی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرعوامل متغیر موثربرمحتوی رطوبت تعادلی کیوی درفرایند آبگیری اسمزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرعوامل متغیر موثربرمحتوی رطوبت تعادلی کیوی درفرایند آبگیری اسمزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرعوامل متغیر موثربرمحتوی رطوبت تعادلی کیوی درفرایند آبگیری اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرعوامل متغیر موثربرمحتوی رطوبت تعادلی کیوی درفرایند آبگیری اسمزی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
دراین تحقیق تاثیر هفت فاکتور دمای محلول اسمزی ۶۰و۳۰C مدت زمان غوطه وری درمحلول اسمزی ۰/۵و۳ساعت غلظت محلول اسمزی ۳۰و۶۰درجه بریکس ضخامت قطعات میوه ۲۰و۵ میلیمتر نسبت وزنی محلول به میوه ۳به ۱و۵به۱ نوع محلول اسمزی ساکاروز و سوربیتول و پوشش دا دن سطح قطعات میوه با صمغ گوار +و- بطور همزمان بروی مقادیر محتوی رطوبت تعادلی کیوی درفرایند آبگیری اسمزی آن با انجام شصت تیمار اسمزی مختلف بررسی گردید نتایج نشان داد که افزایش مدت زمان غوطه وری درمحلول اسمزی غلظت محلول اسمزی و دمای محلول اسمزی سبب کاهش محتوی رطوبت تعادلی کیوی می شوند درحالیکه افزایش ضخامت قطعات میوه اثرمنفی درکاهش محتوی رطوبت تعادلی کیوی دارد همچنین نسبت وزنی محلول به میوه ۳به ۱و۵به ۱ و پوشش دادن سطح قطعات میوه با صمغ گوار اثرمعناداری برروی مقادیر محتوی رطوبت تعادلی کیوی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.