مقاله بررسی اثرفرایند حرارتی برروی سم اکراتوکسین موجوددرنان باگت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرفرایند حرارتی برروی سم اکراتوکسین موجوددرنان باگت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرفرایند حرارتی برروی سم اکراتوکسین موجوددرنان باگت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرفرایند حرارتی برروی سم اکراتوکسین موجوددرنان باگت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرفرایند حرارتی برروی سم اکراتوکسین موجوددرنان باگت :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
اخراتوکسین یکی ازمهمترین سموم قارچی است که توسط برخی ازگونه های اسپرژیلوس و پنی سیلیوم تولید شده و منجربه اختلالات هورمونی سمیت حادومزمن سمیت ایمنی سرطانزایی و عوارض کلیوی و کبدی درانسان میشود هدف ازاین تحقیق سنجش سم اخراتوکسین در۱۱نمونه آرد و ۱۱نمونه نان باگت به روش الایزای رقابتی و بررسی اثرفرایند حرارتی برروی آن بوده است دراین مطالعه نمونه های ارد و نان باگت حاصل ازآن به صورت تصادفی جمع اوری و سم اکرانوکسین آن به روش الایزا مورد سنجش قرار گرفت و مقایسه ای ازلحاظ میزان این سم بین ارد و نان باگت صورت گرفت از۱۱ نمونه ارد ۷نمونه واز۱۱نمونه نان باگت ۶نمونه دارای مقادیر بالاتر ازحد مجاز اتحادیه اروپا ۳میکروگرم درکیلوگرم بودها ند ماکزیمم غلظت سم اکراتوکسین درنمونه های ارد و نان باگت به ترتیب ۱۲/۷۱و۱۰/۳۵میکروگرم درکیلوگرم و مینیمم غلظت درآنها به ترتیب ۱/۳۵و۰/۳۵ میکروگرم درکیلوگرم بودند و میانگین غلظت آنها ۳/۳۵ و ۳/۷۳ میکروگرم درکیلوگرم و میزان درصد کاهش سم اکراتوکسین ازارد به نان باگت ۳۷درصد بود باتوجه به اهمیت این سم درسلامت و بهداشت عمومی استفاده ازگندم سالم و شرایط مناسب نگهداری ازنکات ضروری است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.