مقاله بررسی تاثیر اسانس گلپردرغیرفعال سازی پراکسیداز لوبیا سبز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر اسانس گلپردرغیرفعال سازی پراکسیداز لوبیا سبز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر اسانس گلپردرغیرفعال سازی پراکسیداز لوبیا سبز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر اسانس گلپردرغیرفعال سازی پراکسیداز لوبیا سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر اسانس گلپردرغیرفعال سازی پراکسیداز لوبیا سبز :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
تولید محصولات ارگانیک به دلیل نقش آنها درسلامتی انسان رو به افزایش است که این خود نیازمند عدم استفاده ازموادشیمیایی درخلال پس ازبرداشت می باشد درپاسخ به تقاضای مصرف کننده به منظور کاهش یا توقف استفاده ازموادشیمیایی سنتزی درانبارداری پس ازبرداشت محصولات کشاورزی و حفظ محیط زیست و ازهمه مهمتر حفظ سلامتی بشر نیل به سمت استفاده ازترکیبات طبیعی ضروری به نظر می رسد اسانسهای طبیعی باتوجه به خواص ضدمیکروبی و انتی اکسیدانی میتوانند ج ایگزین مناسبی درمقابل روشهای معمول گردند هدف این مطالعه هم ارزیابی پتانسیل ترکیبات طبیعی به منظور کاهش فعالیت یک یازانزیم های دخیل درفساد میوه ها و سبزیجات انزیم پراکسیداز جهت افزایش عمر نگهداری و نیل به سمت تولید محصولات ارگانیک بود باتوجه به اینکه انزیم پراکسیداز درمحصولات مختلف متفاوت می باشد دراین مطالعه اثراسانس گلپر برروی لوبیا سبز بررسی شد نتایج حاصل ازاین مطالعه نشان داد که اسانس گلپررروی لوبیا سبز باعث افزایش عمل پراکسیداز شده یا تاثیر معنی داری نداشته است .(P< 0.05
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.