مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی ومحاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای پوره سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی ومحاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای پوره سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی ومحاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای پوره سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی ومحاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای پوره سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی ومحاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای پوره سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سپردارقهوه ای مرکبات یکی ازافات مهم مرکبات درباغهای استان مازندران می باشد سابقه طولانی کاربردسموم علیه سپردارقهوه ای پدیده مقاومت افات نسبت به افت کشها و اثرات مخرب زیست محیطی نیازبه روشهای جایگزینی که فاقد تاثیرات نامطلوب یاشده باشد راتوجیه می کند لذا میزان واکنش پوره سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات نسبت به روغن معدنی و محاسبه LC50 LC90 بااستفاده ازروش زیست سنجی موردبررسی قرارگرفت دراین بررسی پنج تیمارروغن معدنی ۰/۳و،۱ ،۰/۷۵ ،۰/۵و۱/۲ لیترروغن معدنی درصدلیتر آب انتخاب شد که روی شش نهادپرتقال تامسون ناول پایه نارنج و ازهرنهال ده برگ و روی هربرگ پنج پوره ازمایش شد تجزیه و تحلیل داده ها و محاسبات اولیه بااستفاده ازپروبیت و نرم افزار P/PROBAN صورت گرفت نتایج ازمایشگاهی نشان داد که افت یادشده توسط روغن معدنی قابل کنترل می باشد میزانLC50 LC90 به ترتیب ۰/۵۱۹و۱/۶۸۳ درصدمحاسبه شده است باتوجه به میزان lc90 و دامنه تاثیر آن fiducial limit مناسبترین میزان روغن معدنی جهت کنترل پوره سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات بین ۱/۲۹۷ و۳/۲۱۲ درصد بوده و ² =۰/۷۵۷ نشان دهنده این است که پوره های سن دوم سپردارقهوه ای مرکبات نسبت به روغن معدنی هموژن های حساس می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.