مقاله بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فتای سنتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فتای سنتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فتای سنتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فتای سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فتای سنتی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
رشد کپک و مخمر در پنیر فتای سنتی از دلایل اصلی پایین بودن ماندگاری این فراورده است. هدف از این پژوهش بررسی اثر عصاره های پروبیوتیکی ونیز سوربات پتاسیم بر ماندگاری پنیر بوده است. برای این منظور از مقادیر ۰و۰/۲و۰/۳و۰/۵درصد سوربات پتاسیم و ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ میکرولیتر عصاره دو باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس روتری جهت جلوگیری از رشد قارچ استفاده گردیدpHو شمارش قارچ در روزهای ۰ ۷ ۱۴ و ۲۸ در دمای ۴ درجه سانتی گراد مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که اثر عصاره های پروبیوتیک و سوربات پتاسیم در مقادیر مورد استفاده بر شمارشکپک و مخمر معنی دار بوده اما هیچگونه تاثیر معنا داری برpH پنیر نداشته است.به گونه ای که در تیمار حاوی سوربات پتاسیمغلظت ۰/۵درصد و در نمونه حاوی عصاره، غلظت ۲۰۰۰ میکرولیتر بیشترین اثر ضد قارچی را دارا بودنداثر سینرژیستی بین غلظت های مختلف سوربات پتاسیم و عصاره پروبیوتیک در مقایسه با تیمار کنترل و تیمارهای دارای سوربات پتاسیم فاقد پروبیوتیک و بلعکس تیمارهای حاوی عصاره پروبیوتیک فاقد سوربات پتاسیم معنی دار بود .در صورت استفاده توامان سوربات پتاسیم و پروبیوتیک می توان از غلظت های پایین تری از سوربات پتاسیم در پنیر استفاده کرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.