مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند نمکزدایی آب با استفاده از روش تقطیر غشایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند نمکزدایی آب با استفاده از روش تقطیر غشایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند نمکزدایی آب با استفاده از روش تقطیر غشایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند نمکزدایی آب با استفاده از روش تقطیر غشایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند نمکزدایی آب با استفاده از روش تقطیر غشایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند شیرین سازی آبنقش بسیار مهمی در اقتصادی نمودن آن ایفا مینماید. هزینه هایمربوط به مصرف انرژی برای شیرین سازی آب بیش از ۴۰ % کل هزینه ی تولید آب را شامل میشود. تقطیر غشایی (MD) از جمله فرآیندهای جدید غشایی برای شیرین سازی آب محسوب میشود.تاکنون بیشتر تحقیقات برای به حداقل رساندن مصرف انرژی دراین فرآیند بر روی افزایش شار عبوری از غشاء متمرکز بوده است. در مقالهی حاضر، نسبت بهره خروجی(GOR) در پیکربندی های مختلف فرآیند تقطیر غشایی، شرایط مختلف عملیاتی و استفاده ازسیستم های بازیابی حرارتی مورد بررسی قرار میگیرد. همچنینبه بررسی استفاده از انرژی های ارزان قیمت به عنوان یکی ازراهکارهای ممکن برای کاهش مصرف انرژی در این فرآیندپرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.