مقاله تبیین نقش انرژی و اقلیم در شکل دهی به فضای معماری و فضای شهری (با تأکید بر معماری دشت های فلات مرکزی ایران)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبیین نقش انرژی و اقلیم در شکل دهی به فضای معماری و فضای شهری (با تأکید بر معماری دشت های فلات مرکزی ایران) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبیین نقش انرژی و اقلیم در شکل دهی به فضای معماری و فضای شهری (با تأکید بر معماری دشت های فلات مرکزی ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین نقش انرژی و اقلیم در شکل دهی به فضای معماری و فضای شهری (با تأکید بر معماری دشت های فلات مرکزی ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبیین نقش انرژی و اقلیم در شکل دهی به فضای معماری و فضای شهری (با تأکید بر معماری دشت های فلات مرکزی ایران) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
نیاکان ما با بهره گیری خردمندانه از مواهب طبیعی و خدادادی، فضای درونی و بیرونی ساختمان ها را به گونه ای طراحی می کردند که علاوه بر استحکام بنا در برابر شرایط خاص اقلیمی، از محدودیت ها و مشکلات آب و هوایی محل سکونتی خویش برای آسایش و امنیت بیش تر ساکنان بهره می بردند. تأثیر خصوصیات اقلیم در هر منطقه کالبد و سیمای شهری خاص آن شهر یا منطقه را پدید می آورد چرا که شرایط آب و هوایی به موازات عوامل محیطی از عوامل مؤثر در شکل گیری و تکوین شهرها و فضاهای معمارانه به شمار می آیند. بطوریکه شهرهای واقع در دشت های فلات مرکزی ایران با شرایط اقلیمی خشک و بدون آب دارای ویژگیهای شهری و فضاهای خاص و مطابق با طبیعت است. اهمیت تأثیر اقلیم بر معماری، انجام مطالعات و پژوهش های جامعی را در این زمینه ایجاب می کند. بویژه در کشور ما که تنوع شرایط اقلیمی در آن کاملاً مشهود است و انجام تحقیقات گسترده در این زمینه امری اجتناب ناپذیر است. بطور کلی، این پژوهش به دو صورت نظری و عملی انجام گرفته است. در ابتدا، مباحث نظری مربوط به تأثیر اقلیم در خلق فضای معارانه و شهری بیان شده و در ادامه به خصوصیات اقلیم و معماری بناهای دشت های فلات ایران می پردازیم و در نهایت، مقاله سعی بر تبیین نقش انکار ناپذیر اقلیم در ساماندهی به فضای معماری و شهری است. از یافته های این پژوهش می توان به این نکته اشاره کرد که معماری و ساخت فضاهای شهری همگام با طبیعت و اقلیم بوده، بگونه ای که پیشینیان در ساخت بافت شهر کاملاً به این نکته توجه داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.