مقاله تاثیردمای خشککن وضخامت خلال ولایه برمدت زمان خشک شدن پیازقرمزآذرشهری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیردمای خشککن وضخامت خلال ولایه برمدت زمان خشک شدن پیازقرمزآذرشهری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیردمای خشککن وضخامت خلال ولایه برمدت زمان خشک شدن پیازقرمزآذرشهری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیردمای خشککن وضخامت خلال ولایه برمدت زمان خشک شدن پیازقرمزآذرشهری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیردمای خشککن وضخامت خلال ولایه برمدت زمان خشک شدن پیازقرمزآذرشهری :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
هدف ازاین پژوهش بررسی عوامل موثربرمدت زمان کل لازم برای فرایند خشک شدن نمونه های خشک شده پیازرقم قرمز اذرشهر است پارامترهای مورد بررسی شامل دمای هوای ورودی به محفظه ی خشک کن درسه سطح ۶۶ T1 =06 ، T2 =06 T3= درجه سلسیوس ضخامت لایه درسه سطح L1= 3 ، L2= 4/5 L3= سانتیمتر و ضخامت خلال درسه سطح s3=6,s2=4,s1=2 میلیمتر درنظرگرفته شد سرعت هوای ورودی به محفظه ی خشک کن ثابت V=1/5 متربرثانیه منظور گردید ازمایشها درسه تکرار تارسیدن به رطوبت نهایی ۶درصد برپایه ترانجام شد نتایج حاصل اززمان خشک شدن نشان دادند که پارامترهای ضخامت خلال ضخامت لایه و دما اثرات بسیارمعنی داری درسطح احتمال ۱درصد برمدت زمان کل لازم برای فرایند خشک شدن پیازدارند تاثیر ضخامت خلال و ضخامت لایه برفرایند خشک شدن پیاز بسیارزیاد بود و افزایش دما درتمام حالتهای خشک شدن باعث کاهش مدت زمان کل لازم برای فرایند خشک شدن گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.