مقاله بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش آلومینائی ایجاد شده بر روی سوپر آلیاژ اینکونل در روش الکترولیتیک پلاسمای کاتدی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش آلومینائی ایجاد شده بر روی سوپر آلیاژ اینکونل در روش الکترولیتیک پلاسمای کاتدی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش آلومینائی ایجاد شده بر روی سوپر آلیاژ اینکونل در روش الکترولیتیک پلاسمای کاتدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش آلومینائی ایجاد شده بر روی سوپر آلیاژ اینکونل در روش الکترولیتیک پلاسمای کاتدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پوشش آلومینائی ایجاد شده بر روی سوپر آلیاژ اینکونل در روش الکترولیتیک پلاسمای کاتدی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مسائل اقتصادی و امروزه، مسائل زیست محیطی باعث افزایش انگیزه برای کارکرد موتورها در دماهای بالاتر شده است، زیرا بدین وسیله بازده ترمودینامیکی ، بهبود و انتشار آلاینده ها کاهش می یابد . در سالهای اخیر تلاش برای اعمال دماهای بالاتر، تا حدی با پیشرفت در انتخاب مواد و فرایندهای تولید بر آورده شده است اما این مهم پس از استفاده از اکسیدهای سرامیکی به عنوان پوشش های محافظ اهمیت بیشتری یافت و در سال های اخیر بیشتر تحقیقات و تلاش ها در جهت ارائه ترکیبات جدید و نیز روش های مختلف پوشش دهی شکل گرفته است[ ۱] . در این تحقیق با استفاده از روش نسبتا جدید الکترولیتیک پلاسما سوپر آلیاژ اینکونل ۷۳۸ LC توسط اکسید آلومینیوم پوشش داده شد و تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی آن مورد بررسی قرار گرفته است .نتایج حاصل از بررسی مرفولوژی سطح با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی روبشی نشان داده است که در طی این فرایند یک لایه محافظ از اکسید الومینیوم به ضخامت m 13/3 ایجاد شده است که آنالیز XRD و EDX XRD و هم این مطلب را تائید می کنند . در ادامه خواص مکانیکی پوشش ایجاد شده بررسی شده است که خواصی از قبیل سختی سطح ، مقاومت به سایش نسبت به نمونه بدون پوشش به مقدار قابل توجهی افزایش یافته است . و در مقابل زبری سطح و ضریب اصطکاک سطح در نمونه های پوشش دار کاهش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.