مقاله بررسی اثر کود اوره و پساب بر میزان بیوماس و اتانول تولیدی در گیاه سورگوم شیرین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کود اوره و پساب بر میزان بیوماس و اتانول تولیدی در گیاه سورگوم شیرین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کود اوره و پساب بر میزان بیوماس و اتانول تولیدی در گیاه سورگوم شیرین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود اوره و پساب بر میزان بیوماس و اتانول تولیدی در گیاه سورگوم شیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود اوره و پساب بر میزان بیوماس و اتانول تولیدی در گیاه سورگوم شیرین :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
افزایش روزافزون جمعیت نیاز به غذا، آب و سوخت جوامع بشری را تهدید می کند. گیاهان که از مهمترین منابع تجدید پذیر واولین منبع تأمین کننده مواد غذایی برای بشر و دیگر جانوران به حساب می آیند سهم عمده ای را در این میان دارند و بهعنوان حلقه اول زنجیره غذایی مورد توجه می باشند با توجه به کمبود منابع، انتخاب گونههایی با نیازهای حداقلی برای رشد و بازده بالا در تولید یکی از ضروریات ادامه زندگی میباشد در ایران به دلیل محدودیت منابع آب و روند کاهشی سوخت های فسیلی، استفاده از پساب جهت آبیاری گیاهان صنعتی از جمله سورگوم شیرین به عنوان یکی از منابع انرژی های تجدیدپذیر و پاک بسیار حائز اهمیت می باشد. سورگوم شیرین حداقل نیاز به داده های کشاورزی را داشته و سازگار با شرایط گرم وخشک ایران می باشد. هدف از این تحقیق مطالعه اثر کود اوره و پساب شهری بر میزان بیوماس و اتانول تولیدی در سورگوم شیرین می باشد. بذر این گیاه با ۴ تیمار کود اوره: ۰، ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار کشت شده و با دو کیفیت پساب خام و تصفیه شده شهری آبیاری گردید. گیاهان در مرحله رسیدن فیزیولوژیکی برداشت شده و قطر و ارتفاع ساقه و بیوماس آن اندازه گیری شد. با عبور ساقه ها از غلطک حجم شربت و درصد قند آن بدست آمد. مقدار اتانول براساس بیوماس و درصد قند محاسبه شد. نتایج نشان داد با اینکه مقدار بیوماس در فاضلاب خام بیشتر از فاضلاب تصفیه شده بود ولی اختلاف آنها معنی داری نبوده و مقدار آن به طور متوسط۰۰/۵۹ تن در هکتار بود. مقدارکود اوره در مقدارکم (۱۰۰ کیلوگرم در هکتار) اثر معنی داری روی مقدار بیوماس نداشت اما با افزایش کود اوره مقدار بیوماس به طور معنی داری افزایش یافت به طوری که حداکثر بیوماس(۰۰/۸۱تن در هکتار) در تیمار ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار کود اوره به دست آمد. مقدار اتانول با افزایش کود اوره افزایش معنی داری داشت و حداکثر اتانول (۷۳۰۰۰ لیتر در هکتار) در تیمار ۲۰۰ کیلو گرم کود اوره در هکتار بدست آمد. با توجه به پتانسیل بالای تولید بیواتانول از سورگوم شیرین و مصرف آن در سوخت خودروها، میتوان آنرا در مناطق خشک کشور کشت نموده و بعنوان یک گیاه صنعتی با پساب شهری آبیاری نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.