مقاله بزرسی میز ان باقیمانده سموم آفتکش در مواد غذایی)میوه وسبزیجات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بزرسی میز ان باقیمانده سموم آفتکش در مواد غذایی)میوه وسبزیجات دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بزرسی میز ان باقیمانده سموم آفتکش در مواد غذایی)میوه وسبزیجات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بزرسی میز ان باقیمانده سموم آفتکش در مواد غذایی)میوه وسبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بزرسی میز ان باقیمانده سموم آفتکش در مواد غذایی)میوه وسبزیجات :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
امروزه امنیت غذایی یکی ازمسائل مهم زندگی بشری است به موازات این مسئله موضوع سلامت غذا نیز موردتوجه مصرف کنندگان محصولات کشاورزی قرارگرفته است لذا هدف ازمطالعه حاضرمروری برمطالعات انجام گرفته درگذشته درزمینه میزان باقیمانده سموم درموادغذایی عرضه شده به بازار می باشد تادرصورت وجود میزان باقی مانده سموم بالاتر ازاستاندارد اقدامات اصلاحی دربخش کشاورزی و سایرسازمان های مرتبط درجهت بهبود وضعیت صورت گیرد دراین مطالعه کلیه مقالات موجود درپایگاه های داخلی پایگاه های اطلاعات خارجی پایگاه علمی اطلاع رسانی سازمان بهداشت جهانی راهنمای دسترسی به مجلات ازاد مورد بررسی قرارگرفت جهت جستجو ازکلید واژه های باقیمانده سموم امنیت غذایی باقیمانده افتکش افتکشها درموادغذایی استفاده گردید سپس مطالعاتی که کاملا مرتبط با موضوع بودن انتخاب و موردبررسی قرارگرفتند نتایج این مطالعه نشان داد که میزان بقایای سموم موجود درمیوه ها سبزیجات صیفی جات درمناطق مختلف کشور متفاوت است به نظر می رسد براسسا شرایط اقلیمی حاکم برهرمنطقه و همچنین نوع مدیریت اعمال شده درمزارع موردنظر که خصوصیات فیزیولوژیکی و بیولوژیکی این محصولات را تحت تاثیرقرار میدهد تاثیر میگیرد سموم مختلف باتوجه به دوره زوال دوره کارنس مدت دوام سم و عملیات مختلفی که روی محصول پس ازبرداشت انجام میشود ازجمله شستشو پوست کندن و ; متفاوت می باشند لذا این دوره ها درمورد تمامی سموم مورد استفاده بایستی براساس توصیه شرکت سازنده تعیین شود تافاصله اخرین سمپاشی بادوره برداشت محصول رعایت گردد ازمیان اکثرمقالاتی که بااستانداردهای کدکس WHO ، FOW مقایسه شده بودند نمونه های موردمطالعه بالاتر ازمقداراعلام شده توسط استانداردهای سازمان های مذکورمیب اشد که این خودهشداردهندها ست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.