مقاله بررسی اثرتفاله قهوه برروی جوانه زنی سه رقم گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرتفاله قهوه برروی جوانه زنی سه رقم گوجه فرنگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرتفاله قهوه برروی جوانه زنی سه رقم گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرتفاله قهوه برروی جوانه زنی سه رقم گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرتفاله قهوه برروی جوانه زنی سه رقم گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر عصاره تفاله قهوه برروی خصوصیات جوانه زنی و رشدسه رقم گیاه گوجه فرنیگ به صورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی باچهارتکرار درازمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه ازاداسلامی مشهد درسال ۹۱ اجرا گردید فاکتور اول شامل سه رقم گوجه فرنگی سوین دانمارک کوئین ۲۲۷۴ و سوپرسی اچ و فاکتور دوم شامل پنج سطح عصاره تفاله قهوه ۰و۲/۵و۰/۵و۷/۵و۱۰گرم در۱۰۰ گرم خاک بود بود صفات مورد بررسی شامل درصدجوانه زنی سرعت جوانه زنی طول ساقه چه طول ریشه چه وزن تروخشک بود نتایج نشان داد که ارقام مورد ازمایش ازنظر خصوصیات سبزشدن سرعت سبزشدن و درصد سبزشدن رقم سوین دانمارک که بیشترین درصد و سرعت را داشت ادرصفت طول ساقه اختلافی بین ارقام مشاهده نشدورقم سویمدانمارک دارای بیشترین طول ساقه بود ارقام درسطح برگ دارای اختلاف معنی داربودند اما دروزن خشک برگ و وزن خشک گیاه اختلافی بین ارقام مشاهده نشد خصوصیات سبزشدن مانند درصد و سرعت سبزشدن تحت تفاله قهوه بهبود یافت اما دارای اختلافی باشاهد نبودند واکنش طول ساقه سطح برگ وزن خشک برگ و وزن خشک گیاه نسبت به تفاله قهوه متفاوت بود افزایش مقدارتفاله موجب کاهش آنها شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.