مقاله تهیه الکترود خمیر کربن اصلاح شده با زئولیت Y و بررسی رفتار الکترا شیمیایی آن جهت اکسیداسیون قندها


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه الکترود خمیر کربن اصلاح شده با زئولیت Y و بررسی رفتار الکترا شیمیایی آن جهت اکسیداسیون قندها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه الکترود خمیر کربن اصلاح شده با زئولیت Y و بررسی رفتار الکترا شیمیایی آن جهت اکسیداسیون قندها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه الکترود خمیر کربن اصلاح شده با زئولیت Y و بررسی رفتار الکترا شیمیایی آن جهت اکسیداسیون قندها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه الکترود خمیر کربن اصلاح شده با زئولیت Y و بررسی رفتار الکترا شیمیایی آن جهت اکسیداسیون قندها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این تهدید دستی آزمایشات انجام شده یک الکترد به دین همیشه کربنی اصلاح شده با زئولیت Y حاج کاتالیست اپیدوت برای اندازه‌گیری کربوهیدرات‌ها در محیط قلیایی طراحی و ساخته شده است. این الکترود از نسبت وزنی معینی از زئولیت Y ماده ۲۰ نیکول، پودر گرافیت و روغن پارازیت تهیه شد. پاسور زئولیت Y مواجهه لیست نیکول به عنوان اصطلاح دیگر در درون الکترود کمی کربن باعث ایجاد یک پیک اکسایشی در روش ولتامتری چرخشی با اعمال پتانسیل مناسبی شود که با اضافه شدن هر کدام از کربوهیدرات‌ها و گلوکز، گالاکتوز ، فروکتوز و ساکارز ارتفاع پیک مذکور افزایش می‌یابد. این افزایش به علت انجام واکنش شیمیایی بین نیکول اکسی هیدروکسید ایجاد شده و کربوهیدرات مورد نظر در محیط قلیایی می‌باشد. اثر سرعت اسکن پتانسیل در محلول نیکول M 1/0 مورد بررسی قرار گرفته است مقدار ضریب انتقال الکترون a به عنوان نمونه برای گلوکز ۰/۴۹ به دست آمد. همچنین ثابت سرعت واکنش شیمیایی اخیر K با استفاده از رشت کرونوآمپرومتری پا به حجله پتانسیل دوباره برای گلوکز مقدار cm3 mol-1s-1 62773/87 به دست آمد. مقادیر k برای سایر کربوهیدرات‌ها نیز محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.