مقاله بررسی تأثیر کاربرد سوپرجاذب طبیعی و مصنوعی بر قابلیت جذب نیتروژن، فسفر وپتاسیم خاکهای آهکی استان خوزستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر کاربرد سوپرجاذب طبیعی و مصنوعی بر قابلیت جذب نیتروژن، فسفر وپتاسیم خاکهای آهکی استان خوزستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کاربرد سوپرجاذب طبیعی و مصنوعی بر قابلیت جذب نیتروژن، فسفر وپتاسیم خاکهای آهکی استان خوزستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کاربرد سوپرجاذب طبیعی و مصنوعی بر قابلیت جذب نیتروژن، فسفر وپتاسیم خاکهای آهکی استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کاربرد سوپرجاذب طبیعی و مصنوعی بر قابلیت جذب نیتروژن، فسفر وپتاسیم خاکهای آهکی استان خوزستان :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
مواد نوین نظیر سوپرجاذبها در بهبود شرایط فیزیکی و شیمیائی خاک، رفع مشکلات و تأمین به موقع آب آبیاری از مهمترین مسائل در ارتباط با کشت محصولات کشاورزی در این مناطق میباشد. این پژوهش، با هدف بررسی تأثیر کاربرد سوپرجاذبطبیعی (موادآلی) و مصنوعی بر جذب عناصر غذائی نیتروژن، فسفر و پتاسیم در خاک آهکی در استان خوزستان انجام شد. این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار در سه تکرار انجام گردید. تیمارها شامل: شاهد (بدون کاربرد مواد)، موادآلی( ۱۰ تن در هکتار)، سوپرجاذب ۳۰۰A 100 گرم در مترمربع)، اثر ترکیبی موادآلی و کودشیمیائی ( ۵۰ % موادآلی و ۵۰ % کود شیمیائی، مواد آلی به میزان ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار و کودشیمیائی ۱۷۵ کیلوگرم در هکتار) و تیمار اثر ترکیبی موادآلی و سوپرجاذب ۳۰۰A 50 موادآلی و ۵۰ % سوپرجاذب، موادآلی به میزان ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار و سوپرجاذب به میزان ۵۰ گرم در متر مربع) بود. بدین منظور خاک مورد نظر تجزیه میزان جذب عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم تعیین و تیمارهای مورد مطالعه اعمال گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد، تأثیر تیمارهای مورد مطالعه بر درصد نیتروژن در سطح یک درصد معنی دار و در فسفر و پتاسیم تفاوت معنی دار مشاهده نشد. بر اساس نتایج حاصل، کاربرد سوپرجاذب مصنوعی ۳۰۰A موجب افزایش قابلیت جذب پتاسیم قابل جذب ( ۱۵۴ % نسبت به خاک شاهد)، نیتروژن ( ۲۵ % نسبت به خاک شاهد) شد. استفاده از سوپرجاذبهای طبیعی نظیر موادآلی باعث افزایش قابلیت جذب نیتروژن ( ۵۰ % نسبت به خاک شاهد) و پتاسیم قابل جذب۹/۵%نسبت به خاک شاهد)گردید. همچنین استفاده توأم از سوپر جاذبهای طبیعی و مصنوعی موجب افزایش نیتروژن ( ۵۰ % نسبت به شاهد)، پتاسیم قابل جذب ( ۱۲۲ % نسبت به خاک شاهد)، در خاک آهکی مورد مطالعه گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.