مقاله ارزیابی محلول پاشی آهن و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و گلوتن درارقام مختلف گندم آبی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی محلول پاشی آهن و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و گلوتن درارقام مختلف گندم آبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی محلول پاشی آهن و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و گلوتن درارقام مختلف گندم آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی محلول پاشی آهن و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و گلوتن درارقام مختلف گندم آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی محلول پاشی آهن و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و گلوتن درارقام مختلف گندم آبی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر (ارزیابی محلول پاشی آهن و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و گلوتن در ارقام مختلف گندم آبی) آزمایشی در سال ۹۰-۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه اجرا شد. این آزمایش بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار و دوازده تیمار انجام گرفت. تیمارهای اصلی شامل چهار سطح:شاهد(بدون کود)، محلولپاشی آهن، محلول پاشی منگنز، محلول پاشی آهن و منگنز و تیمارهای فرعی شامل ارقام پیشگام،پیشتاز و پارسی بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که مقایسه سطوح کود برای صفت درصد پروتئین اختلاف معنیداری را در هر چهار سطح نشان داد بطوری که بیشترین درصد پروتئین مربوط به تیمار آهن و منگنز با میانگین۱۰/۸۹وکمترین درصد پروتئین مربوط به تیمار شاهد با میانگین۸/۳۲بود. همچنین مقایسه سطوح کود برای صفت درصد گلوتن اختلاف معنی داری را در هر چهار سطح نشان داد بطوری که بیشترین درصد گلوتن مربوط به تیمار آهن و منگنز با میانگین۲۶/۳۹و کمترین درصد گلوتن مربوط به تیمار شاهد با میانگین۲۰/۵۲بود. نتیجه اینکه گرچه کودهای آهن ومنگنز در جذب عناصر نقش قابل ملاحظه ای را دارند. اما در اجزا تشکیل دهنده پروتئین و افزایش درصد پروتئین نقش چندانی را بازی نمی کنند. در بین ارقام نیز، رقم پیشگام به ترتیب با میانگین ۱۰/۴۰و۵۳/۲۶دارای بیشترین درصد پروتئین و گلوتن با اختلاف معنی دار نسبت به دو رقم دیگر بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.