مقاله بررسی آلودگی هایی قارچی پسته و روش حذف آن با کمک محلول شیمیایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلودگی هایی قارچی پسته و روش حذف آن با کمک محلول شیمیایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلودگی هایی قارچی پسته و روش حذف آن با کمک محلول شیمیایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی هایی قارچی پسته و روش حذف آن با کمک محلول شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی هایی قارچی پسته و روش حذف آن با کمک محلول شیمیایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
پسته به عنوان طلای سبز ایران شهرت جهانی دارد و پس ازفرش مهمترین کالای غیرنفتی ایران است و نقش مهمی درتوسعه و ارزش اقتصاد ملی و صنعت غذایی – کشاورزی ایران دارد و الودگی های افلاتوکسینی باعث نامرغوبیت این محصول مهم میگردد و درصورت مصرف موادغذایی حاوی این ماده مسمومیت قارچی ایجادمیشود یکی ازمشکلات عمده محصول فراوری توسط آب و ایجادافلاتوکسین دراثرفرایند تولید نامناسب می باشد دراینجا با استفاده ازمحلول H2O2 درمدت زمان های متفاوت پسته غوطه ورمیگردد و سپس درمحلول آب و نمک قرارمیگیرد که انالیز این پسته ها نشان دهنده عدم وجود افلاتوکسین درآنهاست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.