مقاله افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات سلامت بخشی محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات سلامت بخشی محصول دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات سلامت بخشی محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات سلامت بخشی محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات سلامت بخشی محصول :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کشمش یک غذای عملگرا با خواص دارویی و تغذیه ای فراوان محسوب می شود که از آن میتوان در فرمولاسیون مواد غذایی استفاده کرد . هدف از انجام این تحقیق تولید دسر لبنی با استفاده از جایگزینی کنستانتره کشمش با شکر می باشد . در این پژوهش، اثر افزودن سطوح مختلف کنسانتره کشمش (۱۰،۱۳،۱۰ درصد) و صمغ کربوکسی متیل سلولز در سطوح مختلف(۰،۰/۳،۰/۵ درصد) جهت تولید دسر لبنی کشمش در قالب طرح کاملا تصادفی بر پایه فاکتوریل مورد بررسی قرار گرفت . نتایج بخش تولید دسر لبنی کشمش به وضوح نشان داد که با افزایش میزان کنستانتره کشمش در فرمولاسیون، میزان به دام اندازی رادیکالهای آزاد DPPH افزایش یافته . از این رو با توجه به نتایج بدست آمده از انجام این پژوهش و حضور مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان در کنسانتره کشمش می توان گفت تولید دسر لبنی حاوی این کنسانتره به منظور ارائه محصولی جدید و متنوع با ارزش تغذیه ای بالا و فواید سلامتی بخش امکان پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.