مقاله پیش بینی ضریب اطمینان و پایداری شیب بالادست سدهای خاکی با استفاده از روشهای تحلیلی و عددی در اثر افت سریع آب مخزن (مطالعه موردی)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی ضریب اطمینان و پایداری شیب بالادست سدهای خاکی با استفاده از روشهای تحلیلی و عددی در اثر افت سریع آب مخزن (مطالعه موردی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی ضریب اطمینان و پایداری شیب بالادست سدهای خاکی با استفاده از روشهای تحلیلی و عددی در اثر افت سریع آب مخزن (مطالعه موردی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی ضریب اطمینان و پایداری شیب بالادست سدهای خاکی با استفاده از روشهای تحلیلی و عددی در اثر افت سریع آب مخزن (مطالعه موردی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی ضریب اطمینان و پایداری شیب بالادست سدهای خاکی با استفاده از روشهای تحلیلی و عددی در اثر افت سریع آب مخزن (مطالعه موردی) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مولکولهای آب به دلیل وجود انرژی پتانسیلی در محیط متخلخل خاک جریان می یابند و طی مسیر در این محیط بتدریج انرژی خود را به واسطه اصکاک از دست می دهند که دارای آثار نامطلوبی مانند تلف شدن آب ذخیره شده در پشت سازه خاکی ایجاد فشار منفذی و کاهش تنش مؤثر در نتیجه کاهش مقاومت برشی، اعمال فشار بالا برنده، ایجاد پدیده فرسایش، ایجاد نیروی نشت هر یک از مسائل فوق می تواند بر پایداری سدهای خاکی اثر منفی داشته باشد. بررسی دقیق پایداری سرهای خاکی تحت شرایط مختلف آب از جمله افت سریع آب از عوامل مهم رفتارنگاری سازه های خاکی است. در این مقاله به تعیین پیش بینی ضریب اطمینان شیب بالادست و پایداری سدخاکی علویان در اثر افت سریع آب به دو روش عددی و تحلیلی پرداخته شده است و سپس با مقادیر تعیین شده آئین نامه های موجود (استرالیا، USBR.US Army) مقایسه می گردد. مدلسازی عددی توسط نرم افزار المان محدود PLAXIS، روش تحلیلی نیز روش مرگنسترن (Morgenstern) انجام شده است. که مطابقت خوبی بین نتایج عددی و تحلیلی است. نتایج حاصل از افت سریع آب، سبب افزایش فشار آب حرفه ای در سمت بالادست سد شده که از نیروی مقاوم پایداری کاسته و ضریب پایداری به طور محسوسی کاهش پیدا می کند. که باعث تغییرات محسوسی در تنش و تغییر شکل در بدنه سد می شود. شیب بالادست سدخاکی علویان، افت آب مخزن تا حدود ۳۰ متر طی ۵ روز پایدار بوده، ولی پایداری شیب در اثر افت سریع آب بیش از ۳۰ متر، طبق آئین نامه های استرالیا و USBR دارای پایداری مرزی و طبق آئین نامه U.S Army ناپایدار تخیص داده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.