مقاله کارآیی ریشههای از خاک بیرون زده گونه لور جهت برآورد میزان فرسایش خاک:مطالعه موردی در دره حسن آباد چالوس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کارآیی ریشههای از خاک بیرون زده گونه لور جهت برآورد میزان فرسایش خاک:مطالعه موردی در دره حسن آباد چالوس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کارآیی ریشههای از خاک بیرون زده گونه لور جهت برآورد میزان فرسایش خاک:مطالعه موردی در دره حسن آباد چالوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارآیی ریشههای از خاک بیرون زده گونه لور جهت برآورد میزان فرسایش خاک:مطالعه موردی در دره حسن آباد چالوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کارآیی ریشههای از خاک بیرون زده گونه لور جهت برآورد میزان فرسایش خاک:مطالعه موردی در دره حسن آباد چالوس :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
هدف تحقیق حا ضر، برآورد مقدار سالانهی فرسایش در سری ۱۰۲ حوزه ی درهی حسن آباد چالوس با مطالعهی خصوصیات آناتومیک ریشه های بیرون زده از خاک گونه ی لور بود. به همین منظور ۵ درخت لور انتخاب و ریشه هاینیمه بیرون زده آنها بریده شد. ضمنا اطلاعاتی مثل مختصات نقطه ای که درخت در آن قرار داشت، شیب، جهت، ارتفاع از سطح دریا و درصد پوشش گیاهی برای هر درخت به طور جداگانه یادداشت شد. از ریشه های بریده شده بهکمک میکروتوم مقاطع عرضی ( ۲۰ میکرومتر) تهیه واولین سال رخنمون آنها تعیین شدو نها یتا میانگین فرسایش سالانه محاسبه و ارتباط آن با شیب، جهت و در صد پوشش گیاهی بررسی شد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که میزان فرسایش در منظقه مورد مطالعه به طور متوسط سالانه ۰۴ میلی متر در سال می باشد. مقدار فرسایش سالانه باشیب، جهت شیب و درصد پوشش گیاهی ارتباط آماری معنی داری نشان داد. به طوری که بالاترین مقدار فرسایش از ریشه هایی بدست آمد که از جهت جنوبی تهیه شده بودندو دارای شیبهای تند و درصد پوشش گیاهی اندک بودند . همه این یافته ها می تواند منتهی به این نتیجه شود که تحلیل دندروژئومورفولوژیکی ریشه های درخت لور از دقتخوبی برای برآورد فرسایش در منطقه مورد مطالعه برخوردار است ولی از آتجاییکه پاسخ گونه های مختلف به انوا ع فرسایش می تواند متفاوت باشد، مطالعات بیشتری در زمینه باید صورت گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.