مقاله آمادگی الکترونیکی بنگاه های کشاورزی به منظور بهره گیری از آموزش های زیست محیطی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آمادگی الکترونیکی بنگاه های کشاورزی به منظور بهره گیری از آموزش های زیست محیطی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آمادگی الکترونیکی بنگاه های کشاورزی به منظور بهره گیری از آموزش های زیست محیطی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمادگی الکترونیکی بنگاه های کشاورزی به منظور بهره گیری از آموزش های زیست محیطی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آمادگی الکترونیکی بنگاه های کشاورزی به منظور بهره گیری از آموزش های زیست محیطی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور اطمینان از این­ مسئله که آیا موضوعات زیست محیطی به بخشی بنیادی از فرهنگ سازمانی تبدیل شده­اند، بایستی استراتژی سازمان شامل آموزش زیست محیطی باشد، لذا می­طلبد که از روش­های آموزشی مناسبی استفاده شود، یکی از این روش­ها بهره­گیری از آموزش­های زیست محیطی به واسطه فناوری­های نوینی چون فناوری اطلاعات و ارتباطات می­باشد. هدف این پژوهش بررسی آمادگی الکترونیکی مالکان و مدیران بنگاه­های کوچک و متوسط کشاورزی استان کرمانشاه به منظور بهره­گیری از آموزش­های زیست ­محیطی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات بود. پژوهش حاضر بر مبنای هدف کاربردی و بر مبنای روش توصیفی- همبستگی بود. جامعه­ آماری تحقیق ۱۳۰ نفر از مالکان و مدیران بنگاه­های­ کوچک و متوسط کشاورزی استان کرمانشاه بودند که به روش نمونه­گیری طبقه­ای انتخاب شدند. جهت گردآوری اطلاعات از نسخه­ سواد دیجیتالی دانشگاه واشنگتن و پرسشنامه­ محقق ساخته استفاده گردید. روایی محتوایی ابزار تحقیق با استفاده از نظرات استادان گروه ترویج و توسعه­ روستایی دانشگاه رازی به دست آمد. سنجش پایایی ابزار تحقیق با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ نیز نشان از قابلیت اعتماد بالای ابزار تحقیق داشت. به منظور تجزیه و تحلیل داده­ها از آزمون­های مقایسه­ میانگین جامعه، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه استفاده شد. یافته­ها نشان داد که میانگین کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش­های زیست محیطی ۳/۰ و پایین­تر از حد متوسط بوده، به علاوه متغیرهای مقرون به صرفه بودن کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات و دانش و مهارت دیجیتالی ۲۹ درصد از تغییرات کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش­های زیست ­محیطی را تبیین نموده­اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.