مقاله بررسی قابلیت زیست پالایی باکتریهای جداسازی شده از خاکهای آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی قابلیت زیست پالایی باکتریهای جداسازی شده از خاکهای آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی قابلیت زیست پالایی باکتریهای جداسازی شده از خاکهای آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت زیست پالایی باکتریهای جداسازی شده از خاکهای آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت زیست پالایی باکتریهای جداسازی شده از خاکهای آلوده به ترکیبات نفتی با استفاده از کروماتوگرافی گازی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
آلودگیهای نفتی که عمدتا به دلیل استخراج، پالایش و حمل و نقل نفت رخ میدهند، به ویژه در کشورهای نفت خیزی همچون ایران یک مشکل اجتناب ناپذیر محسوب میشوند. جهت رفع این آلودگیها، تکنیکهای موثر، آسان و کم هزینهای مثل زیست پالایی مورد استفاده قرار میگیرد. هدف این پژوهش نیز جداسازی و شناسایی باکتریهای موثر در زیستپالایی خاکهای آلوده به ترکیبات نفتی است. به همین منظور، از یک نمونه نفت سفید، ۳ نمونه خاک آلوده به نفت خام، گازوئیل و نفت کوره، و ۲ نمونه خاک اطراف پالایشگاه شیراز که آلودگی ظاهری در آن وجود نداشت جهت جداسازی باکتریهای تجزیه کننده نفت استفاده شد. از بین کلونیهای جداسازی شده ۷ ایزوله برای آزمایشهای بعدی انتخاب شدند. ایزولهها در محیط حداقل SSM که در آن منبع کربن حذف و نفت سفید ۵/۲% جایگزین شده بود کشت شدند. پس از آن جهت بررسی توانایی رشد ایزولهها در غلظت نفت بالاتر، کشت در محیط SSM که منبع کربن، گوگرد یا نیتروژن حذف شده و نفت سفید با غلظت ۲۰% اضافه شده بود انجام شد. پس از بررسی میزان رشد ایزولهها در محیطهای ذکر شده با اسپکتروفوتومتر و تجزیه و تحلیل با مقایسه میانگین، ایزولههای C4، C2 که هر دو از خاک آلوده به نفت خام جداسازی شده بودند، و ایزولههای SI1 و SI2 که هر دو از خاک اطراف پالایشگاه منطقه ۱ جداسازی شده بودند، جهت بررسی میزان توانایی تجزیه نفت سفید برای آزمون کروماتوگرافی گازی انتخاب شدند. نتایج کروماتوگرافی گازی نشان داد که C2 08/69%، C4 69/47%، SI1 44/42%، و SI2 24/38% نفت سفید با غلظت ۵% را در مدت ۷ روز تجزیه کردند. در نهایت ایزولهها با آزمونهای بیوشیمیایی، کیت شناسایی API20E و آنالیز ژن ۱۶S rRNA شناسایی شدند و مشخص شد که C2، C4 و SI2 به ترتیب متعلق به گونههای Citrobacter sedlakii، Entrobacter hormeachei، و Entrobacter cloacae میباشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.