مقاله ارزیابی و بررسی سیستم تصفیه زیستی با بستر متحرک (MBBR) در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی (مطالعه مقدماتی: کارخانجات آبنبات و شکلات سازی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی و بررسی سیستم تصفیه زیستی با بستر متحرک (MBBR) در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی (مطالعه مقدماتی: کارخانجات آبنبات و شکلات سازی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی و بررسی سیستم تصفیه زیستی با بستر متحرک (MBBR) در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی (مطالعه مقدماتی: کارخانجات آبنبات و شکلات سازی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و بررسی سیستم تصفیه زیستی با بستر متحرک (MBBR) در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی (مطالعه مقدماتی: کارخانجات آبنبات و شکلات سازی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی و بررسی سیستم تصفیه زیستی با بستر متحرک (MBBR) در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی (مطالعه مقدماتی: کارخانجات آبنبات و شکلات سازی) :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: فاضلاب صنایع غذایی در صورت فقدان نظارت کافی بر روند تصفیه فاضلاب آنها از جمله منابع آلاینده مهم محیط زیستی محسوب می شوند. غلظت های بالای اسیدهای چرب، روغن ها و قندهای محلول، اثرات نامطلوبی بر فعالیتهای میکروارگانیسم ها داشته و روند فرایند های بیولوژیکی تصفیه را تحت الشعاع قرار می دهد. حذف زیستی مواد آلی از فاضلاب های صنعتی، با کاهش سمیت تمامی زایدات، اثرات سوء محیطی دفع فاضلاب های صنعتی را می کاهد.مواد و روشها: در سیستم تصفیه چند مرحله ای طراحی و نصب شده، صفحات استوانه ای گردان خود شستشو دهنده، تله چربی و روغن، مخازن لخته سازی و شناورسازی، یک راکتور بیهوازی UASB، راکتور بیولوژیکی با بستر متحرک، زلال ساز و صافی های چند غشایی تعبیه شد. آزمایش ها نشان داد، در اکثر مواقع سیستم توانایی حذف کاملTSS ، FOG و BOD را دارد. از روش DAF، در فشار atm5 و نیز سیستم GEM در حذف روغن های مخزن به روش شناورسازی بهره گرفته شد. نتایج و بحث: نتایج نشان داد که، سیستم GEM به همراه روش لخته سازی دوگانه در حذف TSS در حدود ۹۵% (از mg/l1300 به mg/l50)، درصد حذف COD 30% (از ۸۰۰۰ به mg/l5500) و میزان حذف FOG تا ۹۶% (از mg/l95 بهmg/l 12)، افزایش می یابد. نیمی از بیوراکتور با بستر پلاستیکی جنس آنوکس کالدنس آکنده و دمنده هوای آرزن مدل GM10S با ظرفیت مکش m3/min 6.83 ، با وضعیت نرمال جریان Nm3/hr285 به منظور هوادهی بکار گرفته شد. میزان اکسیژن محلول در راکتور بالاتر از mg/l 2.5 ،مقدار COD را از mg/l1500 به کمتر از mg/l 100 و BOD را از ۷۵۰ به کمتر از mg/l50 کاهش داد و نیز میزان TSS جریان نیز به کمتر از mg/l 30 رسید.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که بهره گیری از راکتور MBBR، به عنوان سامانه ای ترکیبی- بیولوژیکی از لجن فعال با رشد چسبیده و همراه با برگشت لجن (IFAS) می تواند، کیفیت پساب خروجی از تصفیه خانه را ار لحاظ پارامترهای زیست شناختی در حد مطلوبی تعدیل نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.