مقاله بررسی آلودگی صوتی ناشی از ترافیک در ناحیه ۳ منطقه ۶ تهران با استفاده از نقشه سازی صدا در سیستم اطلاعات جغرافیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی صوتی ناشی از ترافیک در ناحیه ۳ منطقه ۶ تهران با استفاده از نقشه سازی صدا در سیستم اطلاعات جغرافیایی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی صوتی ناشی از ترافیک در ناحیه ۳ منطقه ۶ تهران با استفاده از نقشه سازی صدا در سیستم اطلاعات جغرافیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی صوتی ناشی از ترافیک در ناحیه ۳ منطقه ۶ تهران با استفاده از نقشه سازی صدا در سیستم اطلاعات جغرافیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی صوتی ناشی از ترافیک در ناحیه ۳ منطقه ۶ تهران با استفاده از نقشه سازی صدا در سیستم اطلاعات جغرافیایی :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
اگرچه پیشرفت سیستم های حمل و نقل در زمینه های اقتصادی- اجتماعی برای جوامع انسانی بسیار سودمنداست اما آلودگی صوتی ناشی از آن، در حال حاضر به عنوان یکی از مسائل عمده زیست محیطی مطرح درنواحی شهری شلوغ محسوب می شود. مطالعه انجام شده به تجزیه و تحلیل ویژگی های مکانی صدای محیط شهری ناشی از ترافیک می پردازد که با استفاده از نقشه های صدا، حاصل از ۴۱ ایستگاه اندازه گیری ، در ناحیه ۳ منطقه ۶ شهر تهران صورت گرفته است. پارامترهایSPL ,Lmin ,Lmax , Leqav در سه بازه زمانی ۷ تا ۹ صبح (ساعات پیک ترافیک) ، ۱-۱۱ (ساعات غیر پیک ترافیک ) و ۵ تا ۷ عصر(ساعات پیک ترافیک) در آبان ماه ۱۳۸۹ توسط دستگاه صداسنج ۲۲۳۶B&Kاندازه گیری شد. نقاط مورد نظر با استفاده ازGPSبر روی نقشه منطقه مشخص و با کمک سیستم اطلاعات جغرافیاییGIS)مصورسازی و ارزیابی شدند. به منظور اثبات اثر نقشه سازی صدا در بررسی صدای زیست محیطی ، نقشه های صدا با توجه به داده های به دستآمده تولید شدند. با استفاده از این روش ارزیابی، تصمیم گیران می توانند سریعا نواحی که نیاز فوری بهبهبود وضعیت صدای محیطی دارند را تشخیص داده و مجددا میزان کفایت استانداردهای موجود در قوانینرایج را بیازمایند. نتایج حاصل از این تجزیه و تحلیل نشان میدهد که بالاترین و پایین ترین میانگین تراز صدابه ترتیب۷۷/۷dB(Aساعت ۷ تا ۹ صبح در تقاطع قائم مقام و مطهری با کاربری تجاری) و۵۷/۸dB(A ساعت ۵ تا ۷ عصر در مدرسه صدا و سیما با کاربری آموزشی) می باشد. که در مقایسه با مقادیر استاندارد صدا که توسط سازمان حفاظت محیط زیست ایران منتشر شده، مشخص می شود که در این بازه زمانی و برای کاربری های فوق به ترتیب۱۷/۷dBb(A) 2/ و ۸ dB(A) بالاتر از حد استاندارد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.