مقاله اندازه گیری همزمان بریلینت بلو و کارمویزین درنمونه های غذایی با استفاده از روش جدید سیستم دو فازی آبی (ATPs)واسپکتروفتومتری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری همزمان بریلینت بلو و کارمویزین درنمونه های غذایی با استفاده از روش جدید سیستم دو فازی آبی (ATPs)واسپکتروفتومتری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری همزمان بریلینت بلو و کارمویزین درنمونه های غذایی با استفاده از روش جدید سیستم دو فازی آبی (ATPs)واسپکتروفتومتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری همزمان بریلینت بلو و کارمویزین درنمونه های غذایی با استفاده از روش جدید سیستم دو فازی آبی (ATPs)واسپکتروفتومتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری همزمان بریلینت بلو و کارمویزین درنمونه های غذایی با استفاده از روش جدید سیستم دو فازی آبی (ATPs)واسپکتروفتومتری :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
رنگها برای قابل پسند کردن ظاهر مواد غذایی و جلب نظر مصرف کننده از اهمیت فوق العاده ای برخوردارهستند. رنگها حتی در حد مجاز نیز می توانند عوارضی نظیر آسم، کهیر، هایپراکتیویتی در کودکان، تضعیف سیستم ایمنی، واکنش های آنافیلاکتیک، اختلال در خواب، ایجاد فشارخون، اثر بر تنفس میتوکندریایی، تاثیر بر عملکرد کلیه وکبد و هورمون ها را بهمراه داشته باشند. لذا هدف از انجام این طرح ابداع روشی نوین ساده، کم هزینه و کارآمد براساس تشکیل سیستم دو فازی آبی بدون استفاده ازمواد شیمیایی خطرناک می باشد. مواد و روشها: این مطالعه یک مطالعه تحلیلی کاربردی است. اندازهگیری جذبها توسط دستگاه اسپکتروفتومتری Varian مدل BU 300 انجام شد. برای شناسایی و اندازه گیری رنگ های مورد نظر، این روش براساس تشکیل دوفاز آبی بین آب و پلی اتیلن گلیکول به کمک نمک سدیم سولفات انجام شد که پس از اضافه کردن به فاز آبی حاوی نمونه، رنگ مورد نظر به فاز آبی بالایی استخراج گردید. برای دست یابی به بازیابی بیشتر تاثیر پارمترهای مختلفی از جمله نوع پلی اتیلن گلیکول، مقدار پلی اتیلن گلیکول، نوع نمک و مقدار نمک، pH، دما، زمان سانتریفیوژ بررسی شد و پس از رسم نمودار و بهینه سازی شرایط پارامترهای فوق بهینه گردید. یافته ها: در روش دو فازی آبی رنگهای بریلینت بلو و کارمویزین در فاز آلی پلی اتیلن گلیکول اندازه گیری و اختلاف جذب نمونه و شاهد در ماکزیمم طول موج ۵۲۷ و۶۲۳ نانومتر بدست آمد. اثر یونهای مختلف نیز بررسی و یونهای مزاحم مشخص شد. با شرایط بهینه فوق منحنی کالیبراسیون برای اندازهگیری بریلینت بلو و کارمویزین رسم شد. با توجه به شرایط بهینه منحنی کالیبراسیون در محدوده ng/mL 120 – 1/ 0 و ng/mL 260 -2/0 ، ضریب همبستگی ۹۹۹۱/۰ و ۹۹۹۵/۰ حد تشخیص ۰۱۴/۰ و ۰۱۷/۰ ، انحراف استاندارد نسبی ۱۷/۳% و ۸۷/۱ % به ترتیب برای بریلینت بلو و کارمویزین می باشد.نتیجه گیری:در این مطالعه جهت بررسی کارایی روش فوق نمونه های غذای از قبیل نوشمک ، اسمارایز، ژله ،بستنی ، نوشابه ،نوشیدنیها و آب نبات از شرکتهای مختلف بعنوان نمونه حقیقی آزمایش شدند که نتایج مطلوبی بدست آمد. روش فوق روشی حساس، کم هزینه، باکارایی بالایی است. با توجه به محدوده خطی و حد تشخیص بدست آمده این روش نسبت به روشهای دیگر بهتر، ساده تر ودارای دقت و صحت بالایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.