مقاله کنترل کانونهای بحرانی با مشارکت جوامع محلی، رویکردی نوین در مدیریت پایدار مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی (مطالعه موردی: پروژه RFLDL)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل کانونهای بحرانی با مشارکت جوامع محلی، رویکردی نوین در مدیریت پایدار مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی (مطالعه موردی: پروژه RFLDL) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل کانونهای بحرانی با مشارکت جوامع محلی، رویکردی نوین در مدیریت پایدار مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی (مطالعه موردی: پروژه RFLDL)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل کانونهای بحرانی با مشارکت جوامع محلی، رویکردی نوین در مدیریت پایدار مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی (مطالعه موردی: پروژه RFLDL)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل کانونهای بحرانی با مشارکت جوامع محلی، رویکردی نوین در مدیریت پایدار مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی (مطالعه موردی: پروژه RFLDL) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هدف از این مطالعه تعیین مناسب ترین و پایدارترین استراتژی مدیریتی کانون های بحرانی فرسایش بادی می باشد. به این جهت، استراتژی جلب مشارکت جوامع محلی و نیز ارگان های دولتی از طریق دو طرح جامع برنامه در سطح روستا (VLP) و برنامه در سطح حوزه آبخیز (WLP) با هدف نهایی اجرای طرح-های احیایی و معرفی مشاغل جایگزین به منظور کاهش فشار بر عرصه منابع طبیعی در قالب طرح RFLDL تعیین گردید. این طرح به صورت مشترک بین کشور ج. ا. ایران و فائو در دو سایت ریگان و سرایان (کرمان و خراسان جنوبی) که به ترتیب دارای ۲۹ و ۲۷ کانون بحرانی می باشد، در حال اجرا است. راهکار اصلی طرح در مدیریت مناطق حساس به فرسایش بادی، بسیج جوامع محلی و ملی و مشارکت دادن آنان در احیای مشارکتی و پایدار منابع طبیعی تخریب یافته و در نتیجه کاهش میزان فرسایش بادی است. به این ترتیب، ۱۷ طرح WLP به طور مستقیم و ۱۴ طرح VLPبه طور غیرمستقیم در حال اجرا بوده که در جلب مشارکت مردم و سایر سازمان های مرتبط نقش مهمی دارد. از مهم ترین دستآوردهای این طرح راه اندازی ایستگاه پایش فرسایش بادی به منظور اندازه گیری تأثیر عملیات اجرایی بر کاهش میزان فرسایش بادی است. مقایسه آماری شرایط قبل و بعد از آغاز اجرای طرح (با گذشت ۲ سال) نشان داد که راهکار جلب مشارکت مردم از طریق دو رویکرد جامع VLP و WLP منجر به هزینه کمتر (برای مردم و دولت)، احیا و استقرار مطلوب تر پوشش گیاهی، افزایش آگاهی مردم در زمینه توسعه پایدار، مهاجرت کمتر، رضایت بیشتر جوامع محلی و ملی و در نهایت مدیریت پایدار منابع طبیعی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.