مقاله مقایسه کارآیی پلی آلومینیم کلراید و سولفات فروکلرینه شده در حذف COD و رنگ از فاضلاب صنایع نساجی کاشان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کارآیی پلی آلومینیم کلراید و سولفات فروکلرینه شده در حذف COD و رنگ از فاضلاب صنایع نساجی کاشان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کارآیی پلی آلومینیم کلراید و سولفات فروکلرینه شده در حذف COD و رنگ از فاضلاب صنایع نساجی کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کارآیی پلی آلومینیم کلراید و سولفات فروکلرینه شده در حذف COD و رنگ از فاضلاب صنایع نساجی کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کارآیی پلی آلومینیم کلراید و سولفات فروکلرینه شده در حذف COD و رنگ از فاضلاب صنایع نساجی کاشان :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
سابقه و هدف : پساب خروجی از صنایع نساجی به دلیل pH بالا و ترکیبات رنگی زیاد، علاوه بر آلودگی منابع آب و خاک می تواند مشکلات بهداشتی و زیست محیطی مهمی را بدنبال داشته باشد. با توجه به اهمیت موضوع،لذا این تحقیق با هدف مقایسه اثر پلی آلومینیم-کلراید و سولفات فروکلرینه شده در حذف COD و رنگ از فاضلاب صنایع نساجی کاشان انجام شد.مواد و روش ها: این تحقیق یک مطالعه تجربی است که بر روی فاضلاب صنایع نساجی کاشان صورت گرفته است. در مدت ۵ ماه هرهفته یک نمونه (مجموعا ۲۰ نمونه) مرکب در روزهای مختلف هفته (بصورت تصادفی) برداشت و بررسی شد . به کمک آزمایش جار غلظت و pH بهینه پلی آلومینیم کلراید و سولفات فروکلرینه شده تعیین شد. COD نمونه ها قبل و بعد از هر فرآیند مطابق چاپ ۲۱ کتاب روشهای استاندارد اندازه گیری شد. همچنین درصد حذف رنگ نمونه به روش Juang RS & Liang JI تعین شد. نتایج حاصل با استفاده از آزمون .. Chi-Square; تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: بطور میانگین دوز بهینه پلی آلومینیم کلراید برای حذف COD و رنگ به ترتیب mg/lit 21 و ۲۴ بوده است حال آنکه دوز سولفات فرو کلرینه شده برای حذف COD mg/lit 210 و برای حذف رنگ ۲۴۰ mg/lit بدست آمد. با استفاده از پلی آلومینیم کلراید میانگین حذف COD 56/72% و میانگین حذف رنگ ۴۶/۶۴% بدست آمده است در حالیکه میانگین حذف COD با استفاده از سولفات فرو کلرینه شده ۵۲/۵۸ درصد و برای حذف رنگ ۲۳/۱۷ درصد می باشد. نتیجه گیری: ماده منعقد کننده پلی آلومینیم کلراید جهت حذف رنگ و COD فاضلاب صنایع نساجی از کارآیی بهتری نسبت به سولفات فرو کلرینه شده برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.