مقاله مقایسه روش های دستی و نرم افزاری محاسبه شاخص های پتانسیل حمل ماسه و یک جهته باد و ارتباط آن با ژئومورفولوژی ارگ مطالعه موردی: ارگ بردخون)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روش های دستی و نرم افزاری محاسبه شاخص های پتانسیل حمل ماسه و یک جهته باد و ارتباط آن با ژئومورفولوژی ارگ مطالعه موردی: ارگ بردخون) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش های دستی و نرم افزاری محاسبه شاخص های پتانسیل حمل ماسه و یک جهته باد و ارتباط آن با ژئومورفولوژی ارگ مطالعه موردی: ارگ بردخون)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های دستی و نرم افزاری محاسبه شاخص های پتانسیل حمل ماسه و یک جهته باد و ارتباط آن با ژئومورفولوژی ارگ مطالعه موردی: ارگ بردخون)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش های دستی و نرم افزاری محاسبه شاخص های پتانسیل حمل ماسه و یک جهته باد و ارتباط آن با ژئومورفولوژی ارگ مطالعه موردی: ارگ بردخون) :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
یکی از مهم­ترین فرآیند­های طبیعی در مناطق نیمه خشک، خشک و فراخشک، فرسایش بادی است. این فرآیند در شرایطی رخ می­دهد که علاوه بر وجود خاک حساس، باد دارای حاکمیت و سرعت قابل توجه باشد. از آن­جایی که وزش باد­های شدید بر سطح اراضی به­ویژه اراضی بدون پوشش باعث فرسایش خاک شده و مشکلاتی را پدید می­آورد؛ بنابراین بررسی و تجزیه و تحلیل آماری باد و تعیین نقش رژیم بادی در میزان دبی و جهت انتقال رسوبات از یک سو و شناسایی مناطق طوفان­خیز از سوی دیگر می­تواند از خطرات و زیان­های حاصله از آن بکاهد. در پژوهش حاضر داده­های بادسنجی ایستگاه هواشناسی شهرستان دیر که نزدیک‌ترین ایستگاه به ارگ بُردِخون بوشهر است،به منظور تحلیل سرعت و جهت باد­های غالب و طوفان­زا در منطقه، طی یک دوره آماری شش ساله از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. به کمک نرم افزار­های گلباد و گلماسه نما (با لحاظ سرعت آستانه ۱۲ نات) نمودار­های مربوطه ترسیم و وضعیت باد­های فرساینده در منطقه مطالعه شد. سپس به کمک تصاویر حاصل از گوگل­ارث شکل تپه­ها مورد بررسی قرار گرفت و با نتایج حاصل از شاخص UDI مقایسه گردید. مقدار پتانسیل حمل ماسه سالانهDPt) ) برای ایستگاه مورد نظر به دو روش استفاده از نرم افزار گلماسه­نما و روش کلاس­های سرعت فرایبرگرمحاسبه شد، که توسط نرم افزار ۱۱۸۴و با استفاده از روش دستی ۱۷/۷۵۵ واحد برداری به­دست آمد. همین­طور نقش تفکیک کلاس­های سرعت باد بر روی مقادیر عددی شاخص DPt بررسی و مقدار این شاخص برای فواصل یک ، دو و سه تایی به ترتیب ۴/۳۶۵، ۹/۵۳۳، ۸/۳۴۴ و به کمک رابطه موجود در راهنمای نرم افزار معادل ۶۵۰ واحد برداری حاصل شد. بر اساس طبقه بندی فرایبرگر ودین قدرت فرسایش باد­ها در منطقه زیاد، بادها دو جهته وبا زاویه منفرجه هستند و هر دو باد غالب از جهت شمال غربی می­‌وزند. مورفولوژی تپه­های ماسه­ای منطقه که از نوع بارخانوئید است نیز حاصل چنین رژیم بادی است. با توجه به این­که مقادیر Dpt­های حاصل بیشتر از مقادیر در نظر گرفته شده در طبقه بندی فرایبرگر و دین است، بهتر است این طبقه­بندی اصلاح گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.